Beoordelingen van Boskafeeke

173 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
173 beoordelingen
datum score
Betty
Beoordeeld op: 12/07/2019
Betty beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service en eten waren echt in orde. Ik had...

Service en eten waren echt in orde. Ik had enkele negatieve reviews gelezen maar kan enkel lovend over Boskafeeke lovend schrijven. We komen terug!

Paul
Beoordeeld op: 08/07/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig om te zitten, lekker eten, vriendelijk...

gezellig om te zitten, lekker eten, vriendelijke bediening...gewoon zalig !

Erwin
Beoordeeld op: 01/07/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super locatie (enkel is de parking iets te...

Super locatie (enkel is de parking iets te klein op drukke momenten), ook voor kinderen. Lekker eten, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Pieter
Beoordeeld op: 28/06/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke bediening, lekker eten...

Vriendelijke bediening, lekker eten

luc
Beoordeeld op: 07/06/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel kindvriendelijk en heel lekker vlees...

Heel kindvriendelijk en heel lekker vlees

Kathleen
Beoordeeld op: 26/05/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hele fijne setting, kwaliteit van het eten...

Hele fijne setting, kwaliteit van het eten is prima. Wel jammer dat er helemaal niets vegetarisch op het menu staat en dat het eindeloos wachten was op het eten (eigenlijk op alles)

Astrid
Beoordeeld op: 18/05/2019
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goed bereid! Super vriendelijke...

Lekker eten, goed bereid! Super vriendelijke bediening. Tot de volgende keer.

Ann
Beoordeeld op: 17/05/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Maar koud wegens geen verwarming...

Lekker eten Maar koud wegens geen verwarming t is nog geen zomer

Maarten
Beoordeeld op: 13/05/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heerlijk eten in een leuk kader met super vrien...

Heerlijk eten in een leuk kader met super vriendelijke bediening en eigenaar. We komen zeker terug !

Rita
Beoordeeld op: 12/05/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en lekker eten. Prachtige...

Vriendelijk onthaal en lekker eten. Prachtige ligging en rustig !

datum score