Beoordelingen van Brasserie Manjefiek

228 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
228 beoordelingen
datum score
MARLEEN
Beoordeeld op: 16/10/2019
MARLEEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd, heel lekker gegeten!...

Zoals altijd, heel lekker gegeten!

Debbie
Beoordeeld op: 13/10/2019
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten en de bediening was super !...

Het eten en de bediening was super !

Huylebroeck
Beoordeeld op: 12/10/2019
Huylebroeck beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en prijs kwaliteit is in overeenste...

Lekker eten en prijs kwaliteit is in overeenstemming,aanrader.

Kristof
Beoordeeld op: 12/10/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De huiselijke sfeer en het overheerlijke eten...

De huiselijke sfeer en het overheerlijke eten

Hilde
Beoordeeld op: 08/10/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime parking, patron en zijn vrouw super vrien...

Ruime parking, patron en zijn vrouw super vriendelijk, dagschotel gegeten grote bol heel lekkere soep, hoofdgerecht dik in orde en veel, dan nog een koffie inbegrepen met een koekje en stukje chocolade erbij dat allemaal voor de prijs van 14€. Bovendien werd aan het kindje in ons gezelschap nog een snoepje aangeboden.

Cindy
Beoordeeld op: 07/10/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden, geen opmerkingen, gaan zeker...

Zeer tevreden, geen opmerkingen, gaan zeker terug

Dominique
Beoordeeld op: 05/10/2019
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Altijd vers en leuk ontvangst....

Altijd vers en leuk ontvangst.

sylvia
Beoordeeld op: 29/09/2019
sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk ,veel keuzen en het was heel lekker...

vriendelijk ,veel keuzen en het was heel lekker en prijs klalitieit

Eddy
Beoordeeld op: 22/09/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie, lekkere gerechten, goede prijs / kwalite...

Mooie, lekkere gerechten, goede prijs / kwaliteit. Een echte aanrader, komen zeker terug.

Jean paul
Beoordeeld op: 16/09/2019
Jean paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst.zellig terras en lekker...

Vriendelijk ontvangst.zellig terras en lekker eten. Een aanrader!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in