Beoordelingen van Coco

294 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
294 beoordelingen
datum score
Sofie
Beoordeeld op: 02/09/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Hoegenaamd lekker en geen bekrompen porties...

Hoegenaamd lekker en geen bekrompen porties

Ilse
Beoordeeld op: 27/08/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig!...

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig! Lekker eten, lekkere drank en een zeer aangename sfeer!

Yvette
Beoordeeld op: 26/08/2019
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk personeel en de service was...

Heel vriendelijk personeel en de service was ook in orde. Kwam dan ook niet van kortbij 60 km gereden om daar van hun lekker maaltijden te genieten

placeholder
Firmin
Beoordeeld op: 20/08/2019
Firmin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een goed prijs, kwaliteitsverhou...

Lekker eten en een goed prijs, kwaliteitsverhouding. Een opmerking dat een biefstuk van de vier taai was !

placeholder
Lenoir
Beoordeeld op: 15/08/2019
Lenoir beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie en vriendelijke ontvangst.

Gezellig kader en rustig. Paling in de room en Paling van de Chef waren heerlijk

Jan
Beoordeeld op: 13/08/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Goede dagschotel. Het was druk, maar snelle...

Goede dagschotel. Het was druk, maar snelle en vriendelijke bediening!

nadine
Beoordeeld op: 22/07/2019
nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn...

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn partner zijn portie was veel meer op smaak gebracht. (Tweemaal nauur). Bereidinswijze ? Ik was ook ziek geworden daarna.

placeholder
Nathalie
Beoordeeld op: 20/07/2019

Hebben uur moeten wachten voor we ons voorgerec...

Hebben uur moeten wachten voor we ons voorgerecht kregen. Daarna vlug de hoofdschotel. Eten was wel lekker

Karin
Beoordeeld op: 14/07/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening. Het concept...

Lekker eten, vlotte bediening. Het concept 'mosselen à volonté' is letterlijk te nemen. Als klant moet je geen extra portie vragen, de mensen van de bediening houden het in 't oog en komen zelf de vraag stellen. TOP!

Georges
Beoordeeld op: 13/07/2019
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer goed...

Het eten was zeer goed

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in