Beoordelingen van Coco

274 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
274 beoordelingen
datum score
Leen V.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Leen V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening....

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit

placeholder
Firmin
Beoordeeld op: 18/04/2019
Firmin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en voldoende eten ( dagschotel ) voor...

Lekker en voldoende eten ( dagschotel ) voor een zeer goede prijs. Vriendelijke en bekwam personeel !

monique
Beoordeeld op: 15/04/2019
monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer vriendelijk ! zeer lekker en verzorgd !!!...

zeer vriendelijk ! zeer lekker en verzorgd !!!

Anne-marie D.
Beoordeeld op: 15/04/2019
Anne-marie D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker en verzorgd ....

Het was heel lekker en verzorgd .

nele v.
Beoordeeld op: 08/04/2019
nele v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De dagmenu met vis was zeer lekker en rijkelijk...

De dagmenu met vis was zeer lekker en rijkelijk.

Werner
Beoordeeld op: 07/04/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was super lekker van smaken, helaas...

Het eten was super lekker van smaken, helaas was alles wat we opgediend gekregen hebben niet warm genoeg.

Luc
Beoordeeld op: 04/04/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening Vriendelijk personeel Aangenaa...

Vlotte bediening Vriendelijk personeel Aangenaam kader Prijs/kwaliteit in orde: de victoriabaarsfilet was top: mooi glanzend De wortelpuree mocht warmer worden opgediend, das een klein minpuntje Nieuwe formule in de dagschotel: mogelijkheid om te kiezen tussen een voorgerechtje of soep

Lieve
Beoordeeld op: 01/04/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd een ruime keuze en mooi verzorgd! Lieve...

Altijd een ruime keuze en mooi verzorgd! Lieve

Freya N.
Beoordeeld op: 15/03/2019
Freya N. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel lange wachttijd. Kwartier wachten op het...

Heel lange wachttijd. Kwartier wachten op het drinken, en tot 40 min voor 2 croques. Croques dan nog zonder een potje mayonaise of ketchup.

Hélène V.
Beoordeeld op: 11/03/2019
Hélène V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en bediening was volledig in orde...spijti...

Eten en bediening was volledig in orde...spijtig geen bankcontact ...gelukkig konden we mijn nicht en ik door samen te leggen de rekening betalen ..

datum score