Beoordelingen van Coco

307 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
307 beoordelingen
datum score
Jerome
Beoordeeld op: 02/11/2019
Jerome beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Er staat een goeie kok achter het fornuis en...

Er staat een goeie kok achter het fornuis en een vriendelijke bediening . wat moet je meer hebben ?!!!

Nathalie
Beoordeeld op: 31/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit geen goed...

Prijs kwaliteit geen goed

pascal
Beoordeeld op: 26/10/2019
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit/prijs was zeer goed en vriendelijk...

Kwaliteit/prijs was zeer goed en vriendelijk onthaald.

Sofie
Beoordeeld op: 02/09/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Hoegenaamd lekker en geen bekrompen porties...

Hoegenaamd lekker en geen bekrompen porties

Ilse
Beoordeeld op: 27/08/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig!...

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig! Lekker eten, lekkere drank en een zeer aangename sfeer!

Yvette
Beoordeeld op: 26/08/2019
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk personeel en de service was...

Heel vriendelijk personeel en de service was ook in orde. Kwam dan ook niet van kortbij 60 km gereden om daar van hun lekker maaltijden te genieten

placeholder
Firmin
Beoordeeld op: 20/08/2019
Firmin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en een goed prijs, kwaliteitsverhou...

Lekker eten en een goed prijs, kwaliteitsverhouding. Een opmerking dat een biefstuk van de vier taai was !

placeholder
Lenoir
Beoordeeld op: 15/08/2019
Lenoir beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie en vriendelijke ontvangst.

Gezellig kader en rustig. Paling in de room en Paling van de Chef waren heerlijk

Jan
Beoordeeld op: 13/08/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Goede dagschotel. Het was druk, maar snelle...

Goede dagschotel. Het was druk, maar snelle en vriendelijke bediening!

nadine
Beoordeeld op: 22/07/2019
nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn...

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn partner zijn portie was veel meer op smaak gebracht. (Tweemaal nauur). Bereidinswijze ? Ik was ook ziek geworden daarna.

datum score