Beoordelingen van Coco

289 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
289 beoordelingen
datum score
placeholder
Lenoir
Beoordeeld op: 15/08/2019
Lenoir beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie en vriendelijke ontvangst.

Gezellig kader en rustig. Paling in de room en Paling van de Chef waren heerlijk

nadine
Beoordeeld op: 22/07/2019
nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn...

Mosselen waren niet volgens verwachting. Mijn partner zijn portie was veel meer op smaak gebracht. (Tweemaal nauur). Bereidinswijze ? Ik was ook ziek geworden daarna.

placeholder
Nathalie
Beoordeeld op: 20/07/2019

Hebben uur moeten wachten voor we ons voorgerec...

Hebben uur moeten wachten voor we ons voorgerecht kregen. Daarna vlug de hoofdschotel. Eten was wel lekker

Karin
Beoordeeld op: 14/07/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening. Het concept...

Lekker eten, vlotte bediening. Het concept 'mosselen à volonté' is letterlijk te nemen. Als klant moet je geen extra portie vragen, de mensen van de bediening houden het in 't oog en komen zelf de vraag stellen. TOP!

Georges
Beoordeeld op: 13/07/2019
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer goed...

Het eten was zeer goed

Lotte
Beoordeeld op: 15/06/2019
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede en vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Goede en vriendelijke bediening. Zeer lekker eten!

Charlotte
Beoordeeld op: 11/06/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening....

Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening. De bediening laat soms wel wat op zich wachten, maar het was dan ook erg druk met weinig zaalpersoneel.

Marijke
Beoordeeld op: 10/06/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten en goede service...

lekker eten en goede service

Tina
Beoordeeld op: 28/05/2019
Tina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig, vriendelijke mensen en lekker eten!...

Gezellig, vriendelijke mensen en lekker eten!

Yvan
Beoordeeld op: 27/05/2019
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit dik in orde....

Prijs kwaliteit dik in orde.

datum score