Beoordelingen van Coco

307 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
307 beoordelingen
datum score
Ilse
Beoordeeld op: 01/01/2020

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriend...

gezellige atmosfeer, verzorgde maaltijd, vriendelijke bediening.

Roland
Beoordeeld op: 22/12/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag...

bediening is zeer persoonlijk. Een kwinkslag is steeds aanwezig. Eten is prima en verzorgd.

Nancy
Beoordeeld op: 16/11/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service in een gezellig kader en lekker...

Prima service in een gezellig kader en lekker eten

Ilse
Beoordeeld op: 27/08/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig!...

Het was er, zoals altijd weer, supergezellig! Lekker eten, lekkere drank en een zeer aangename sfeer!

Yvette
Beoordeeld op: 26/08/2019
Yvette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk personeel en de service was...

Heel vriendelijk personeel en de service was ook in orde. Kwam dan ook niet van kortbij 60 km gereden om daar van hun lekker maaltijden te genieten

Hilde
Beoordeeld op: 20/05/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde...

Ik ga er al jaren en het is altijd in orde

Ilse
Beoordeeld op: 19/05/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn hier al meermaals geweest en altijd...

We zijn hier al meermaals geweest en altijd heel tevreden en voldaan naar huis gegaan. Er is een ruime keuze aan gerechten en drank, alsook zeer gevarieerde suggesties. Je komt hier echt niet met honger buiten. De bediening is steeds correct en vriendelijk. We komen zeker terug!

Thomas M.
Beoordeeld op: 06/05/2019
Thomas M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief...

Vriendelijke bediening. Eten was er relatief snel.

Leen
Beoordeeld op: 18/04/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening....

Lekker eten, vriendelijke en snelle bediening. Goede verhouding prijs-kwaliteit

Werner
Beoordeeld op: 07/04/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was super lekker van smaken, helaas...

Het eten was super lekker van smaken, helaas was alles wat we opgediend gekregen hebben niet warm genoeg.

datum score