Beoordelingsscore
6.3 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Geert V.
Beoordeeld op: onbekend

-Het restaurant was niet open, er was ook een...

-Het restaurant was niet open, er was ook een deurwaarder aanwezig, blijkbaar was de zaak failliet

placeholder
Geert
Beoordeeld op: onbekend
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

mooie zaak, vlotte en vriendelijke bediening,...

goed van prijs-kwaliteit

placeholder
Steve
Beoordeeld op: onbekend

Verschrikkelijke service , duur en traag

Eerste keer in resto geeten , eten was lekker maar zeer duur. 70 euro voor 2 pizza ,1 lasagne , karaf wijn en 3 frisdrank , ook lang moeten wachten terwijl er geen volk was. Tweede keer 3 afhaal pizza besteld , 39 euro . Besteld via de afhaalkaart op hun website . Bij thuiskomst bleek er een verkeerde pizza bij te zitten, die we niet luste, dus direct vuilbak in. Ik bel om dit te melden, blijkt dat de fout bij hen ligt. De benaming van die pizza stemt niet overeen met de ingrediënten op die kaart . Ik had verwacht een nieuwe pizza aangeboden te krijgen ... nog geen sorry . Ik stuur via mail een prtscreen van die kaart in de hoop dat ze de site aanpassen zodat anderen deze fout niet maken. Nooit reactie gekregen, een maand later Site nog niet aangepast ... Verschrikkelijk slechte service!

placeholder
Chantal
Beoordeeld op: onbekend
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Dit was geen vlotte start

We zijn naar La Famiglia gegaan om te zien of we hier een nieuw vast adresje kunnen toevoegen op onze lijst, want een Italiaan hebben we nog niet gevonden in de streek. bij aankomst werden we tussen tafels gezet die bol stond van de luidruchtige kinderen. Die stond gelukkig allemaal op het punt van vertrekken. De boeking via Restodays was blijkbaar niet vaak voorkomend, want de verrassing was dat het de gewone menu was die op de kaart staat. Het duurde zeer lang voor we een aperitief konden bestellen, nadat we de aandacht konden trekken van een dienster die enkele minuten voorheen buiten stond te roken. Er was alweer een beetje verwarring over de menu. De wijnkaart liet lang op zich wachten. De kwaliteit van het eten was niet slecht, maar even goed als ik het thuis zelf maak. Ik ben er ook relatief zeker van dat onze vis uit de diepvries kwam. Mijn Irish koffie bleek ene Italiaanse te zijn. Deze moesten we dan niet betalen. De rekening was iets over de 100 euro en voor de prijs heb ik al veel aangenamer en beter gegeten. Er is nog veel werk aan de bediening.

Danny
Beoordeeld op: onbekend

Aangenaam verrast van bediening en keuken

Aangenaam verrast van bediening en keuken. Vriendelijk onthaal in een zeer mooie zaak. Er werd ons ineens de vraag gesteld of wij ons aperitief boven in aperobar konden drinken. Echt top!!! Een aperobar volledig ingericht in burlesque steil. Na het nemen van ons aperitief hebben wij ons plaats genomen in het Restaurant. Waar wij zeer goed werden bediend en het eten was ook zeer lekker. Zeer goede service!! Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar.

Sas
Beoordeeld op: onbekend

Een beetje verlies op

Ons eten was koud en was minder dan we gewoon zijn, er was maar 1 persoon die instond voor de bediening en het duurde dan ook iets te lang allemaal. Er zaten maar 3 kleine tafeltjes op dat moment. Is wel altijd een leuke ervaring om te gaan want bij ons gaat er altijd wel iets mis aan de tafel. Dan is er een gerecht te kort of ze laten een van onze desserts vallen of het eten is koud het is altijd wel iets, wij gaan terug naar Giardino. Het was ook koud om te zitten. Maar de patroon is altijd heel vriendelijk. Spijtig

Tania
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten maar beetje chaotisch qua bediening

Al diverse keren gaan eten bij La Famiglia en de keuken stelt nooit teleur: altijd heel lekker en vers! Mooi kader, aangenaam zitten, fijn terras tijdens de zomermaanden. Minpuntje is de chaotische bediening en je 'oet altijd veel geduld hebben tot je bediend wordt...spijtig want ze zijn nu toch al een tijdje up and running.

Alle beoordelingen van dit restaurant