Beoordelingen van Maison D

1274 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.4
1274 beoordelingen
datum score
Emma
Beoordeeld op: 25/10/2021
Emma beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker en verfijnd! Aanrader!...

Heel lekker en verfijnd! Aanrader!

Germain
Beoordeeld op: 25/10/2021
Germain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

1 Top keuken: feliciaties voor de chef 2....

1 Top keuken: feliciaties voor de chef 2. Correcte bediening 3. Top organisatie

Christophe
Beoordeeld op: 23/10/2021
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Accueil et cadre exceptionnels, nous nous somme...

Accueil et cadre exceptionnels, nous nous sommes tout de suite sentis à l'aise. Cuisine fine et recherchée, associations équilibrées, assiettes présentées et garnies avec goût. Vins proposés bien en accord avec les produits, nous avons surtout apprécié le Passavant avec le premier plat (Noix de St-Jacques +...). Votre personnel et vous-mêmes êtes d'une grande disponibilité et attentifs pour que la soirée se déroule bien. Nous n'avons pas du tout été dérangés par le bruit de la table d'à côté, soyez encore une fois rassurés! Vraiment, vous avez contribué à ce que la soirée de notre premier anniversaire de mariage soit pleinement réussie. Du fond du coeur, MERCI ! Christophe Neukermans.

Linda
Beoordeeld op: 23/10/2021
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon repas très bon accueil très bon servic...

Très bon repas très bon accueil très bon service. Dans le cadre d’un repas d’affaire, timing respecté

Inge
Beoordeeld op: 23/10/2021
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Altijd een ontdekking van verrassende smaken...

Altijd een ontdekking van verrassende smaken en combinaties, niet alleen zeer lekker maar tevens mooi om te zien.

Gaëtan
Beoordeeld op: 23/10/2021
Gaëtan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent repas, beau cadre. Je dirais que...

Excellent repas, beau cadre. Je dirais que pour un repas cinq services, le service était un peu trop rapide.

Luc
Beoordeeld op: 22/10/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekkere...

Vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekkere bereidingen (top) en attentvolle bazin …

paul
Beoordeeld op: 22/10/2021
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten en een...

Vriendelijke bediening, lekker eten en een mooie tafel ! Meer moet dat niet zijn voor een gezellige middag.

Jeannette
Beoordeeld op: 22/10/2021
Jeannette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede service Prijs kwaliteit ok...

Goede service Prijs kwaliteit ok

Gerard
Beoordeeld op: 21/10/2021
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten....

Lekker gegeten.

datum score