Beoordelingen van Maison D

748 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
748 beoordelingen
datum score
Johan
Beoordeeld op: 15/03/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfect onthaal, lekkere gerechten en smaken,...

Perfect onthaal, lekkere gerechten en smaken, bijpassende wijnen en een sublieme service

Ulrike
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Beoordeeld op: 15/03/2020
Ulrike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was superlekker!!! Het dessert en...

Het eten was superlekker!!! Het dessert en de versnaperingen bij de koffie waren subliem! De bediening was top! Absoluut een aanrader!

Koen
Beoordeeld op: 14/03/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Opnieuw bijzonder lekker getafeld. Intelligente...

Opnieuw bijzonder lekker getafeld. Intelligente wijnkeuze. Precies wat je nodig hebt voor de lockdown. Kijk al uit naar de traiteurservice!

Patrick
Beoordeeld op: 14/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten...

Lekker eten

Etien
Beoordeeld op: 14/03/2020
Etien beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Fantastisch lekker gegeten en zeer vriendelijke...

Fantastisch lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening

Geert
Beoordeeld op: 13/03/2020
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Binnenkomen was voor mij al een wow-effect...

Binnenkomen was voor mij al een wow-effect maar daarna wat heb ik lekker gegeten en ook hebben ze goed rekening gehouden met mijn allergie....ik kom zeker terug

Tine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Beoordeeld op: 13/03/2020

Lekker en heel vriendelijke bediening! Hoogstaa...

Lekker en heel vriendelijke bediening! Hoogstaande behandeling.

Sindy
Beoordeeld op: 09/03/2020
Sindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

-super lekker -we zijn er steeds aangenaam...

-super lekker -we zijn er steeds aangenaam verrast van de lekkere smaken -de variatie en de super mooi gedresseerde bordjes. -super vriendelijk mensen -TOP

Patrick
Beoordeeld op: 09/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was lekker en er werd ruim rondgekomen...

Het eten was lekker en er werd ruim rondgekomen met wijn

Quentin
Beoordeeld op: 08/03/2020
Quentin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Service excellent Repas excellent Cadre mervei...

Service excellent Repas excellent Cadre merveilleux

datum score