Hundelgemsesteenweg 262 9820 MERELBEKE
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag, Dinsdag, Woensdagavond, Donderdagavond
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Heidi
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Correct en aanrader voor familie -etentjes

Correcte en eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Patron heeft alles onder controle en stelt klanttevredenheid voorop. De tafels staan niet op elkaar gepropt,respect voor privacy. Geen parkeerproblemen zoals in Gent -city. We komen hier graag terug.

placeholder
Chayenne

het was heel erg lekker eten. en alles was...

het was heel erg lekker eten. en alles was ook heel vers. het personeel was ook zo vriendelijk. een hele mooie opdiener gezien spijtig genoeg weet ik zijn naam niet :(

Nathalie
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

okee als je oordopjes meeneemt

Voor de eerste keer bezochten wij onlangs 's avonds dit restaurant, na reservatie op de middag zelf. Zeer vriendelijke, zeer snelle en zeer jonge bediening, echt goede service, vlotte organisatie van keuken/zaal. Kwaliteit van het eten: grootkeukenachtig, niet verfijnd, maar wel supervers. Je kan friet en groenten bijvragen, maar de porties zijn ruim genoeg. Zeer groot nadeel: de akoestiek is er afschuwelijk slecht. Het geroezemoes deint uit tot een oorverdovend schoolreftergeluid. Tweede nadeel: gerechten voor vegetariërs nihil, tenzij je je weer eens tevreden stelt met de zoveelste omelet of kaaskroketten of 3 dagen op voorhand belt om te zeggen dat je bij De Bergstraat wil gaan eten en vegetariër bent.

franky

zeer vlotte bediening, zeker waar naar geld,...

zeer vlotte bediening, zeker waar naar geld, gezellige sfeer, uitermate vriendelijk personeel. wordt zeker een vaste stek

Peter

Na meer dan 500 bezoeken (3 jaar x 4 dagen...

Na meer dan 500 bezoeken (3 jaar x 4 dagen per week - 60 vakantiedagen) aan dit restaurant, vond ik dat het eindelijk eens tijd werd dat ik hier een eerder positief kommentaartje achterliet ter appreciatie van de uitbaters. Qua prijs/kwaliteit is dit ongetwijfeld één van de beste plaatsen waar ik ooit gegeten heb ! Een grote keuze aan gerechten en talrijke aardappelcombinaties maken dat je telkens weer eens iets anders kan uitproberen... Ook de koffie met bijjhorende versnaperingen kan ik ten zeerste aanraden ! Qua service kent dit restaurant geen gelijke. De vriendelijkheid en snelheid zijn ongelooflijk...( Woensdag en vrijdag waren natuurlijk mijn favoriete dagen omdat ik toen niet enkel van het eten kon genieten, maar ook van de aanwezigheid+bediening van Evelientje ;-) ). Volhouden William en hopelijk tot nog eens !

Sophie

een heel goed restaurant , kindvriendelijk...

een heel goed restaurant , kindvriendelijk en een vlotte bediening, zeker een aanrader

Alle beoordelingen van dit restaurant