Beoordelingen van De Brasserie

530 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
530 beoordelingen
datum score
Anneke
Beoordeeld op: 15/07/2019
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De zaak was gesloten en ik was er niet van...

De zaak was gesloten en ik was er niet van verwittigd. Ik had online besteld.

Erwin
Beoordeeld op: 13/05/2019

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal...

De frietjes waren waarschijnlijk drie maal gebakken, aangezien zeer bruin waren. Toen we hiervan melding gaven, was de reactie niet zoals we verwacht hadden. Het zou fijn geweest zijn als men gewoon zijn excuses had aangeboden en hiervoor een compensatie, zoals een gratis koffie had gegeven.Tenslotte betaalden we voor onze maaltijd €34 en hiervoor verwacht je uiteraard een gerecht van uitstekende kwaliteit waarbij geen slappe en vette frietjes worden geserveerd. Wanneer je als reactie krijgt, dat de ene het zus wil, de andere het zo of dat het aan de kwaliteit van de aardappelen ligt en dat we op die manier maar weten dat het verse frietjes zijn en niet van Lutosa. Een dergelijke reactie is echt niet gepast. Het lijkt me maar logisch dat het geen frietjes zijn van Lutosa als je €34 betaalt. Een simpele verontschuldiging en rechtzetting was professioneler geweest.

Els
Beoordeeld op: 23/03/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, aangenaam kader, vriendelijk personeel,...

lekker, aangenaam kader, vriendelijk personeel, prijs kwaliteit in orde

chantal v.
Beoordeeld op: 03/12/2018
chantal v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer en men kan er aangenaam eten...

Gezellige sfeer en men kan er aangenaam eten zonder dat je je opgejaagd voelt. Bij andere al anders meegemaakt. Zeker een adres om nog eens terug te komen.

Martin
Beoordeeld op: 25/08/2018
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Cote a ‘l os besteld saingnant, vlees was bleu,...

Cote a ‘l os besteld saingnant, vlees was bleu, na dit op te merken is vlees (efkens) terug naar de keuken gegaan en is terug gebracht in bijna identieke toestand, heb dit ook gemeld aan het personeel bij de afrekening, bij het vlees ook de zelfgemaakte tartaar besteld, potje gekregen met een ruime koffielepel als inhoud... eerste keer dat ik dit meemaak! nochtans al meerdere keren geweest..

Tim
Beoordeeld op: 11/03/2017
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

Hertleer
Beoordeeld op: 17/05/2019
Hertleer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kw...

Zeer lekker en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit is zeker goed. Rekening gehouden met de gevraagde wens.

Jacqueline V.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Jacqueline V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over het eten, doch met een kantt...

Zeer tevreden over het eten, doch met een kanttekening; Voordat wij ons nagerecht hadden besteld, werd ons verzocht om in het lounge gedeelte te gaan zitten. REDEN: er was een groot gezelschap wat te laat was, en de eigenaar had onze tafel nodig. Dit hebben wij niet gedaan, maar het was jammer en gaf toch een smet op de avond. Sorry, maar een excuus was op zijn minst gepast geweest.

Sabbe
Beoordeeld op: 16/12/2018
Sabbe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

datum score