Beoordelingen van Restaurant L'histoire 32

51 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
51 beoordelingen
datum score
FrankySlachmuylders
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/04/2016
Frankybeveelt dit restaurant aan voor:

Enthousiaste bediening, verrukkelijk smakenpale...

Enthousiaste bediening, verrukkelijk smakenpalet!

FrancineAelbrecht
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 10/04/2016
Francinebeveelt dit restaurant aan voor:

Zowel de smaak als presentatie van ieder gerech...

Zowel de smaak als presentatie van ieder gerecht is schitterend. Het betekent voor ons altijd een ganse avond genieten. De bediening is ook van top niveau. Deze groep jonge mensen zijn Stars met kennis van zaken.

PatrickVan den Eeckhout
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 27/03/2016
Patrickbeveelt dit restaurant aan voor:

Bijzonder charmant en kundig onthaal. Het diner...

Bijzonder charmant en kundig onthaal. Het diner was een wandeling van het ene naar het andere culinaire hoogstandje, pure smaken met verfijning bereid. De bijpassende wijnen werden als een gedichtje beschreven door de gastvrouw, echt top. Dit hadden we nog niet in Aalst, op naar een eerste sterretje.

GeertVan de Vondel
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 25/03/2016
Geertbeveelt dit restaurant aan voor:

Super gastronomie; heel orginele smaakvolle...

Super gastronomie; heel orginele smaakvolle gerechten; spontane en vriendelijke bediening waar je vrolijk van wordt en altijd goede wijnkeuzes. En dan hebben we het nog niet over de aperitieven. Absoluut beste restaurant in Aalst en omstreken wat mij betreft!

MyriamDupont
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 21/03/2016
Myriambeveelt dit restaurant aan voor:

Eten was super lekker... en de bediening was...

Eten was super lekker... en de bediening was nog superder :-)

MiaVan Riet
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/03/2016

Het was fijn en lekker eten! In een mooi kader....

Het was fijn en lekker eten! In een mooi kader. Goede bediening. Onze tafel heeft er enorm van genoten. Doe zo verder! Voor herhaling vatbaar.

JorisDemoor
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/03/2016
Jorisbeveelt dit restaurant aan voor:

Zeer goede hedendaagse en lichte keuken met...

Zeer goede hedendaagse en lichte keuken met verrassende smaakcombities. Charmante bediening. Een uitstekende avond gehad. Een aanrader. Duimen dat dit hoge niveau kan worden aangehouden

kristofde block
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 03/03/2016

Vriendelijke bedoening en lekker eten in een...

Vriendelijke bedoening en lekker eten in een aangenaam kader!

Krisannick
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/02/2016

Alles aspecten waren aanwezig om er een beleven...

Alles aspecten waren aanwezig om er een belevenis van te maken: zeer mooi kader, fantastische gastvrouw en een menu waarbij elke stap een ontdekking is.

NeleJansegers
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/02/2016
Nelebeveelt dit restaurant aan voor:

Het eten was geweldig zoals steeds, maar het...

Het eten was geweldig zoals steeds, maar het was wel even schrikken toen de rekening kwam. Ik dacht dat het lunchmenu 25 euro kostte en had dat ook zo aan mijn zus gezegd. Een lichte prijsstijging zou ik wel begrijpen, maar 11 euro in één keer? Dat vond ik toch wel heel veel meer... Hadden jullie de klanten daarvan op de hoogte gebracht? Misschien heb ik dat bericht gemist?

datum score