Beoordelingen van Restaurant L'histoire 32

39 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.6
39 beoordelingen
datum score
Annelien
Luppens
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 27/10/2017
Annelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We werden super vriendelijk onthaal door Lauren...

We werden super vriendelijk onthaal door Laurence. Het eten was super lekker, vooral de bloemkool - lomo en nagerecht karamel. Hele goede bediening en relaxte sfeer. Top restaurant

Tobias V.
Vander Stockt
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 26/10/2017
Tobias V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

1) Zeer vriendelijk personeel! Je avond draait...

1) Zeer vriendelijk personeel! Je avond draait er duidelijk niet alleen rond wat er op het bord ligt, ze zorgen eerder dat de totaalbeleving klopt als een bus. Hoed af voor de chef! We hebben enorm genoten van onze culinaire ontdekkingsreis...

Ben P.
Pyl
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 26/10/2017
Ben P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ongedwongen sfeer in een klasse restaurant,...

Ongedwongen sfeer in een klasse restaurant, dat maakt dat we een ontspannende avond hebben gehad.

Steven B.
Burms
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 26/10/2017
Steven B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening was super, alsook het eten! Echt...

Bediening was super, alsook het eten! Echt een aanrader, wij gaan zeker en vast terug!

Mathias V.
Van Haute
Datum restaurantbezoek: 25/10/2017
Mathias V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten en zéér vriendelijke en goede...

Super lekker eten en zéér vriendelijke en goede bediening Ik raad l'Histoire 32 zeker aan iedereen aan!

Steffi V.
Van Praet
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 25/10/2017
Steffi V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De bediening was heel vlot en super vriendelijk...

De bediening was heel vlot en super vriendelijk! Niets moest alles kon. En vooral een vlotte babbel! Een echte aanrader! Fantastische presentatie van het eten en zeer goede aangepaste wijnen erbij

Louis
FRANCOIS
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 20/10/2017
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Originele combinaties die prachtig samenkomen...

Originele combinaties die prachtig samenkomen tot topgerechten. Genieten van amuse tot het dessert!

Ilse
Vandenberghe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 20/10/2017
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke en fijne bediening! Het eten...

Zeer vriendelijke en fijne bediening! Het eten was heel lekker met verrassende smaken, combinaties en texturen. De wijnen waren ook echt top. We hebben ervan genoten!

Ineke
Bernauw
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 18/10/2017
Ineke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goeie service, goeie en vlotte uitleg van de...

Goeie service, goeie en vlotte uitleg van de wijnen en het eten. Alles verliep zeer vlot.

Ilias E.
El Houari
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017
Ilias E. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker, en goeie service ook :)...

Zeer lekker, en goeie service ook :)

datum score