Beoordelingen van Restaurant L'histoire 32

30 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.3
30 beoordelingen
datum score
Ilias E.
Ilias E.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Zeer lekker, en goeie service ook :)...

Zeer lekker, en goeie service ook :)

Ellen S.
Ellen S.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Topbediening in een gezellig kader met heerlijk...

Topbediening in een gezellig kader met heerlijk eten!

Wouters N.
Wouters N.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017

Nieuwe smaken ontdekt en zeer lekker gegeten...

Nieuwe smaken ontdekt en zeer lekker gegeten vriendelijke mensen en vlotte bediening

Hanne T.
Hanne T.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 13/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Hier moet je vooral zijn voor een heerlijk...

Hier moet je vooral zijn voor een heerlijk menu met een super vlotte bediening. Het personeel dat hier werkt is jong, vlot en super vriendelijk.

Nils Z.Zahirovic
Nils Z.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Waar voor ons geld gekregen. We werden behandel...

Waar voor ons geld gekregen. We werden behandeld zoals een gewone klant en niet minder omdat we jong keukengeweld zijn

FamkeCoen
Famkebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 06/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Zeer lekker en verfijnd eten. Verrassend lekker...

Zeer lekker en verfijnd eten. Verrassend lekkere combinaties. De bediening van de gastvrouw was subliem! Haar passie voor de wijnen en het eten werken aanstekelijk. (Glutenvrijbrood was heerlijk!)

Kaat V.Vermeulen
Kaat V.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

We zijn super vriendelijk ontvangen en bediend....

We zijn super vriendelijk ontvangen en bediend. Daar bovenop was het eten ook uitstekend. Geweldige ervaring.

EvaGoossens
Evabeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/10/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de JONGKEUKENGEWELD BE 2017-2 (45)

Smaken zaten supergoed, de wijntjes waren top...

Smaken zaten supergoed, de wijntjes waren top en de bediening was nog beter! Lekker eten maakt ons blij en we zijn superblij naar huis gegaan!

FrankySlachmuylders
Frankybeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/04/2016

Enthousiaste bediening, verrukkelijk smakenpale...

Enthousiaste bediening, verrukkelijk smakenpalet!

FrancineAelbrecht
Francinebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 10/04/2016

Zowel de smaak als presentatie van ieder gerech...

Zowel de smaak als presentatie van ieder gerecht is schitterend. Het betekent voor ons altijd een ganse avond genieten. De bediening is ook van top niveau. Deze groep jonge mensen zijn Stars met kennis van zaken.

datum score