Beoordelingen van Cote A L'ost

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
21 beoordelingen
datum score
Erik V.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Erik V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vriendelijke ontvangst, ook al waren we...

Een vriendelijke ontvangst, ook al waren we 10 min te vroeg, een vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker. De cote alost is zeker een aanrader, alsook de ossobuko. ons zien ze zeker en vast terug.

Guy
Beoordeeld op: 02/01/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

zeer goede kwaliteit van het eten ; minpunt...

zeer goede kwaliteit van het eten ; minpunt is de lange wachttijd

alain
Beoordeeld op: 11/12/2018
alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en bediening. Wij komen...

Altijd goede kwaliteit en bediening. Wij komen hier regelmatig en werden nog nooit ontgoocheld. Die zo verder

Joris V.
Beoordeeld op: 09/12/2018
Joris V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

hebben lekker gegeten,maar hebben lang op hoofd...

hebben lekker gegeten,maar hebben lang op hoofdgerecht moeten wachten,grote groep die later dan wij gekomen waren werd voorgenomen,heb personeel erover aangesproken.wij hadden om 18u30 gereserveerd en zijn als laatste buiten gegaan.Men heeft zich wel geexcuseerd met een traktatie met grappa en limocello dus probleem opgelost.Wij komen zeker terug

michel d.
Beoordeeld op: 07/12/2018
michel d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker vers bereid,prijs kwaliteit uitstekend...

Lekker vers bereid,prijs kwaliteit uitstekend wij komen terug !!!!

David
Beoordeeld op: 14/11/2018

lekker gegeten voor een correcte prijs...

lekker gegeten voor een correcte prijs

Krist’l D.
Beoordeeld op: 05/11/2018
Krist’l D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit top vriendelijke bediening...

Prijs kwaliteit top vriendelijke bediening dus een aanrader om in aalst te gaan eten, nadeel weinig parkeerplaats

Bart M.
Beoordeeld op: 27/10/2018
Bart M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was uitstekend. Misschien wel in het vervo...

eten was uitstekend. Misschien wel in het vervolg bij een cote à l'ost het been op de schotel leggen.

Philip
Beoordeeld op: 27/10/2018
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Prijs/kwaliteit een aanrad...

Heel lekker gegeten. Prijs/kwaliteit een aanrader

Johan
Beoordeeld op: 24/10/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

datum score