Beoordelingen van Cote A L'ost

94 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
94 beoordelingen
datum score
Kelly
Beoordeeld op: 15/04/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Chaos! 1 uur zonder eten of drinken zitten...

Chaos! 1 uur zonder eten of drinken zitten wachten

Katrien
Beoordeeld op: 28/01/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De gastvrouw was onvriendelijk en onbeleefd. Ge...

De gastvrouw was onvriendelijk en onbeleefd. Gelukkig was het eten wel goed maar prijzig

Kelly
Beoordeeld op: 19/05/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Na de maaltijd hadden wij allemaal enorm veel...

Na de maaltijd hadden wij allemaal enorm veel maag en darmklachten. Heel vervelend.

Amy M.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Amy M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Geen g’dag bij binnenkomen, laat staan een...

Geen g’dag bij binnenkomen, laat staan een vriendelijk gezicht. Tafel voor twee met 1 stoel - lang moeten wachten tot we kaart kregen. Super lang moeten wachten op de drank. Totaal geen organisatie in dit restaurant, geen inzicht of tempo. Na 1,5 kregen we ons eten, vlees en saus waren lekker. Frieten waren niet te eten, veel te lang gefrituurd geweest.

Karina V.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Karina V. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Wij waren met 4 personen.2 daarvan kregen foute...

Wij waren met 4 personen.2 daarvan kregen foute hoofdgerecht, hierdoor niet samen kunnen eten. Alle sausen waren niet vers gemaakt , maar kwamen uit pakjes

Lieve
Beoordeeld op: 18/02/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We vroegen drie dingen die op de kaart stonden...

We vroegen drie dingen die op de kaart stonden en niet voorradig waren ( alcoholvrije mojito, fazant en kabeljauw) Lange wachttijd voor zowel aperitief als voorgerecht (aperitief na 20 min, voorgerecht na 1u met veel excuses) Vriendelijke bediening maar weinig professioneel . Teleurstellende ervaring...

Ronald
Beoordeeld op: 10/02/2019
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker. Wel heel lang wachten...

Het eten was zeer lekker. Wel heel lang wachten. Duurt ook zeer lang voordat men tafel afruimt

Nancy
Beoordeeld op: 11/06/2018
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten; mooie porties....

Heel lekker gegeten; mooie porties.

An-Marie
Beoordeeld op: 19/01/2020
An-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, zonder meer. De steaks zijn van...

Lekker eten, zonder meer. De steaks zijn van goede kwaliteit. Slaatjes erg basic, frietjes ok, kroketten van slechte kwaliteit. Bediening erg traag, we moesten 40 min wachten op ons drankje. Ze doen wel hun best, maar het loopt nog niet zoals het hoort

Ludwig
Beoordeeld op: 28/08/2019
Ludwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Met gemengde gevoelens. Bediening zwak. Gewoon...

Met gemengde gevoelens. Bediening zwak. Gewoon eten en drinken brengen zonder veel woorden. De 2 eerst gevraagde voorgerechten waren er niet, dus maar direct hoofdschotel besteld en niets meer. Cote a l'os voor 3p. vlees was TOP, lekker. Frietjes was wat minder. Na de maaltijd geen koffie en/of dessert, direct afgerekend. Zo simpel is en was het.

datum score