Beoordelingen van Friends Aalst

28 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.6
28 beoordelingen
datum score
Huguette
Beoordeeld op: 15/09/2021
Huguette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker, vriendelijk, aangenaam Prijs/ kwalitei...

Lekker, vriendelijk, aangenaam Prijs/ kwaliteit ok

Jurgen
Beoordeeld op: 14/09/2021
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam sfeer - top kwaliteit - personeel...

aangenaam sfeer - top kwaliteit - personeel buitengewoon betrokken

Ronny
Beoordeeld op: 09/09/2021
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

zijn daar iets gaan eten via een cadeaucheque....

zijn daar iets gaan eten via een cadeaucheque. Eten was heel goed en vriendelijk personeel. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Nathalie
Beoordeeld op: 08/09/2021
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Heel lekker ontbijt met super vriendelijke...

Heel lekker ontbijt met super vriendelijke bediening! Hebben meer dan voldoende gekregen en komen zeker terug!

Ghislain
Beoordeeld op: 08/09/2021
Ghislain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten in een aangename omgeving en bedien...

Lekker eten in een aangename omgeving en bediend worden door supervriendelijk personeel

Elien
Beoordeeld op: 07/09/2021
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader

Heel lekker gegeten, mooi en gezellig kader....

Heel lekker gegeten, mooi en gezellig kader. Ideaal ook om met kindjes langs te gaan (speeltuin)

Patrick
Beoordeeld op: 07/09/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

super ontbijt , hiermee kom je de dag meer...

super ontbijt , hiermee kom je de dag meer dan door. Verzorgd, vriendelijke bediening...wat wil een mens meer

Walter
Beoordeeld op: 02/09/2021
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, alles was...

Vlotte en vriendelijke bediening, alles was goed georganiseerd. Zeer lekker en verzorgd ontbijt. Wij zaten achteraan met een warm en gezellig interieur. Jullie verdienen een dikke pluim en wij komen zeker terug.

Lies
Beoordeeld op: 02/09/2021
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij zijn al jaren vaste klant en blijven hondst...

Wij zijn al jaren vaste klant en blijven hondstrouw! Toplocatie, topproducten, topbediening!

jenny
Beoordeeld op: 27/08/2021
jenny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

supervriendelijke bediening, lekker eten,...TOP...

supervriendelijke bediening, lekker eten,...TOP!!!

datum score