Beoordelingen van De Kapelaan

128 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
128 beoordelingen
datum score
MichèleBauwens
Michèlebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/08/2017

Zeer tevreden....

Zeer tevreden.

placeholder
RIKMONNENS
Beoordeeld op 17/08/2017

Mooie rustige zaak met vriendelijke bediening...

Mooie rustige zaak met vriendelijke bediening en lekker eten. Wat meer moet dat zijn?

Axent F.Fashion
Axent F.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 09/08/2017

Het was zeer gezellig, rustig en vooral lekker...

Het was zeer gezellig, rustig en vooral lekker eten! Topbediening!

Tim D.De Croes
Tim D.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/06/2017

Lekker eten , juiste prijs , goede bediening...

Lekker eten , juiste prijs , goede bediening en mooi restaurant

Bart V.Van Bruyssel
Bart V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/06/2017

Heel heel vriendelijke en vlugge bediening,...

Heel heel vriendelijke en vlugge bediening, wel een luidruchtige plaats en warm. De lunch is zeker prijs kwaliteit. Wij komen terug.

MarinaJanssens
Marinabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/05/2017

Het eten was heel lekker...

Het eten was heel lekker

StefanParedis
Stefanbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/05/2017

Het lage plafond, de donkere kleuren en het...

Het lage plafond, de donkere kleuren en het opeengepakt zitten geven weinig zuurstof en een beklemd gevoel. Twee mensen uit het gezelschap voelden zich licht misselijk door een tekort aan licht en lucht. Het voorgerecht kwam razendsnel, eigenlijk een beetje te snel, en op het hoofdgerecht hebben we zeer lang moeten wachten. Maar het is vooral de inrichting die ons tegen ging.

NicoDe bruyne
Nicobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 14/05/2017

Eten Service Prijs/kwaliteit...

Eten Service Prijs/kwaliteit

VéroniqueL'Amiral
Véroniquebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/05/2017

Vriendelijke gastvrouw, goede en snelle bedieni...

Vriendelijke gastvrouw, goede en snelle bediening en lekker eten! Ikzelf had de asperges a la flamande en deze waren heel goed en smaakvol

KennethRausch
Kennethbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/05/2017

Prachtig restaurant, uitstekende service, tweet...

Prachtig restaurant, uitstekende service, tweetalig (pluspunt, gezien onze franstalige collega's) en de maaltijd en wijnen waren heerlijk! Goede ligging, op slechts een wandelafstand van Parking de Hopmarkt, zeer handig. Wij komen hier zeker nogmaals terug! Bravo!

datum score