Beoordelingen van In 't Filetpurken

509 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
509 beoordelingen
datum score
Valesca
Beoordeeld op: 20/01/2019
Valesca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Was gezellig het eten was heel lekker,maar...

Was gezellig het eten was heel lekker,maar we zaten dicht aan de deur en elke keer dat de deur open werd gedaan kwam er koude door en kregen we elke keer koude rillingen en dat vonden we wel minder.

Jelien D.
Beoordeeld op: 18/01/2019
Jelien D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten....

Zeer lekker gegeten.

David
Beoordeeld op: 17/01/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, zeer goede prijs/kwalit...

Vriendelijke bediening, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Sophie B.
Beoordeeld op: 17/01/2019
Sophie B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en heel vriendelijke bediening. Lekker...

Vlotte en heel vriendelijke bediening. Lekker eten. Prijs-kwaliteit zeer goed!

Jan D.
Beoordeeld op: 14/01/2019
Jan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke bediening, zeer lekker gegeten, correcte...

Leuke bediening, zeer lekker gegeten, correcte prijzen.

Jeroen V.
Beoordeeld op: 14/01/2019
Jeroen V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vlotte bediening, een aanrader!...

Lekker, vlotte bediening, een aanrader!

Luc D.
Beoordeeld op: 14/01/2019
Luc D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten en service was perfect...

eten en service was perfect

Philippe
Beoordeeld op: 03/01/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte vriendelijke bediening en heel lekker...

Vlotte vriendelijke bediening en heel lekker gegeten

Christiane V.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Christiane V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening ok , afrekening was veel minder....

Bediening ok , afrekening was veel minder. , was bewijs van voorschot 30,00 euro vergeten en heb 120 euro aan de cassa moeten betalen. Hopelijk krijg ik mijn geld terug als ik mijn bewijs ga aanbieden. 0476532986

datum score