Beoordelingen van In 't Filetpurken

538 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
538 beoordelingen
datum score
Joost
Beoordeeld op: 18/02/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk personeel. Ook werd de vraag...

Super vriendelijk personeel. Ook werd de vraag - slechts een uurtje voor aankomst - om 3 extra plaatsen te voorzien zonder problemen ingevuld! Top bediening!

Kim A.
Beoordeeld op: 14/02/2019
Kim A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds vriendelijke bediening en lekker eten...

Steeds vriendelijke bediening en lekker eten aan correcte prijs/kwaliteit.

Chris
Beoordeeld op: 03/02/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker gegeten. The place to be voor wie...

Superlekker gegeten. The place to be voor wie houdt van een lekkere steak!

Marc D.
Beoordeeld op: 25/01/2019
Marc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

ik had oline reservatie gedaan maar had de...

ik had oline reservatie gedaan maar had de dag ervoor gebeld voor namiddag in plaats s'avonds de 24ste geen probleem super vriendelijke uitbaters vlotte en snelle bediening 100 percent tevreden zeker voor herhaling vatbaar .....

Jan
Beoordeeld op: 31/12/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker stoofvlees en ribbetjes....

Lekker stoofvlees en ribbetjes.

Katrien
Beoordeeld op: 20/12/2018
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en super lekker eten!...

Vriendelijke bediening en super lekker eten!

Marina
Beoordeeld op: 16/12/2018
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en altijd zeer lekker....

Vriendelijke bediening en altijd zeer lekker.

Hilde
Beoordeeld op: 09/12/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer. Vriendelijke bediening die...

Gezellige sfeer. Vriendelijke bediening die ingaat op onze wensen. Lekker en verzorgd eten. Een aanrader !

Martine
Beoordeeld op: 19/11/2018
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het personeel is heel vriendelijk en het eten...

het personeel is heel vriendelijk en het eten is enorm lekker

datum score