Beoordelingen van Savarin

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
60 beoordelingen
datum score
Anneke
Beoordeeld op: 04/03/2022
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Normaal zijn wij heel tevreden van dit restaura...

Normaal zijn wij heel tevreden van dit restaurant, maar deze keer niet echt. M’n vriendin en ik bestelden beide een hamburger. Deze was bij beiden verbrand. We hebben wel als compensatie een koffie gekregen. De wc was heel erg vuil. Er werd me opgemerkt dat het door carnaval was, maar wij zijn donderdag geweest en carnaval was op dinsdag, geen goede reden dus. Jammer. Toch zal ik nog gaan in de toekomst. Het eten is er normaal lekker en de bediening vriendelijk.

karina
Beoordeeld op: 23/02/2022
karina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten...

Vriendelijke bediening en lekker eten

Jo
Beoordeeld op: 07/02/2022
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was prima, de sfeer eveneens. Bedienin...

Het eten was prima, de sfeer eveneens. Bediening mocht iets sneller, maar we waren vroeg de zondagmiddag, dus dat kon er wel mee te maken hebben. Alles bijeen best tevreden.

Marleen
Beoordeeld op: 29/01/2022
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en verzorgd.gezellig interieur....

Heel lekker en verzorgd.gezellig interieur.

Hollander
Beoordeeld op: 21/12/2019
Hollander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heerlijke gerechten met een verfijnde smaak!...

Heerlijke gerechten met een verfijnde smaak!

Johan
Beoordeeld op: 09/12/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en snelle bediening - het eten...

vriendelijke en snelle bediening - het eten was heel lekker - gezellig druk maar niet overdreven

Ann
Beoordeeld op: 01/12/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, heel lekker gegeten, aangenaam...

Goede bediening, heel lekker gegeten, aangenaam kader. Kom hier zeker terug!

Franky
Beoordeeld op: 18/11/2019
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.Prij...

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening.Prijs kwaliteit is top alvast een aanrader.

Patrick
Beoordeeld op: 12/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Topkwaliteit en topbediening ! Heel klein...

Topkwaliteit en topbediening ! Heel klein minpuntje : je zag het dat het de laatste portie mosselen van de dag was, waren ook niet zo lekker meer, maar dat weegt niet op tegenover de kwaliteit en de zorgzaamheid die we de laatste jaren steeds mochten ervaren ...

els
Beoordeeld op: 09/10/2019
els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was superlekker en heel vriendelijke...

Het eten was superlekker en heel vriendelijke bediening, gezellig restaurant, en alles heel proper !

datum score