Beoordelingen van La Tourbiere

67 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
67 beoordelingen
datum score
placeholder
DanielDesponti
Danielbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/07/2017

Très bien

Très bon restaurant, nous avons bien mangé <o)

JohanDe Groot
Johanbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/04/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

Het eten was lekker, de dranken iets aan de...

Het eten was lekker, de dranken iets aan de dure kant.

placeholder
JohanVan Driessche
Johanbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 27/03/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

Dit restaurant overtreft iedere keer onze verwa...

Dit restaurant overtreft iedere keer onze verwachtingen. Alles was perfect, van de gedekte tafel tot de koffie. Een subliem voorgerecht met gedecorticeerde kreeft was direct een schot in de roos. De parelhoen met tuinboontjes en crosne aardappelen viel goed in de smaak. Het dessert kon niet beter zijn, amandelmelkijs met crunchy chocoladetaart. Een voltreffer als afsluiter!

VéroniqueGEERS
Véroniquebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/03/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

L'endroit, le décor du lieu est tout à fait...

L'endroit, le décor du lieu est tout à fait charmant et chaleureux. Le personnel est poli et attentif et le service très bien. Le menu qui nous a été proposé était très bien. Des plats savoureux, des aliments bien préparés. Nous avons passé une très agréable soirée autour d'une très belle et bonne table;

Frankvan der schueren
Frankbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/03/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

Al meerdere keren langs geweest, steeds vriende...

Al meerdere keren langs geweest, steeds vriendelijke bediening .Eten is telkens origineel en vooral zeer lekker. Altijd lekkere wijnen ook. Prima adres.

RemonaBeerens
Remonabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/03/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

Aftands interieur en fauteuils Bediening door...

Aftands interieur en fauteuils Bediening door onervaren stagiair die niet begeleid werd

EvyVan Dongen
Evybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/03/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de RestoDays menu 3 services

De smaak van de vis en saus was goed maar de...

De smaak van de vis en saus was goed maar de gerechten leken niet fijn afgewerkt, en het leek duidelijk te gaan om een promotiemenu,bv we vinden het heel spijtig dat er gewoon spirelli en (diepvries)erwten worden toegevoegd aan een gerecht terwijl er meer kwaliteit in zou zitten als er iets meer tijd in gestoken zou zijn. De porties waren niet zo groot. Bediening was heel goed, maar als kennismaking met het restaurant geeft dit Resto Days menu als promotie misschien niet goed weer waar het restaurant normaal voor staat.

clothildevan den eede
clothildebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 17/12/2016

galante bediening , veel ruime en gemakkelijke...

galante bediening , veel ruime en gemakkelijke zetels en het eten is er top !

johny R.
johny R.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/12/2016

Het was de eerste keer dat we naar het restaura...

Het was de eerste keer dat we naar het restaurant kwamen eten en vonden het zeer aangenaam en heel vriendelijk personeel.Het eten was ook supperlekker.

williambeeckman
williambeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/12/2016

goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding...

goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding, een hernieuwde kennismaking via Sodexo, maar ben hier al een 5-tal keren geweest en telkens tevreden.

datum score