Beoordelingen van La Tourbiere

69 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
69 beoordelingen
datum score
clothildevan den eede
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 17/12/2016
clothildebeveelt dit restaurant aan voor:

galante bediening , veel ruime en gemakkelijke...

galante bediening , veel ruime en gemakkelijke zetels en het eten is er top !

johny R.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/12/2016
johny R.beveelt dit restaurant aan voor:

Het was de eerste keer dat we naar het restaura...

Het was de eerste keer dat we naar het restaurant kwamen eten en vonden het zeer aangenaam en heel vriendelijk personeel.Het eten was ook supperlekker.

williambeeckman
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 13/12/2016
williambeveelt dit restaurant aan voor:

goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding...

goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding, een hernieuwde kennismaking via Sodexo, maar ben hier al een 5-tal keren geweest en telkens tevreden.

veerle p.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 12/12/2016
veerle p.beveelt dit restaurant aan voor:

in de eerste plaats vind ik het jammer dat...

in de eerste plaats vind ik het jammer dat er maar 2 keuzes zijn: tevreden of ontevreden. Dus vind ik het goed te kunnen nuanceren. Ik ben van Erpe Mere, en had nog niet de kans gehad bij La Tourbière te gaan, dus vond ik het principe vd lunch via de sodexo aktie ideaal omdat ik weet dat La Tourbière toch een hogere prijsklasse is. Ideaal dus om eens te gaan 'uitproberen' om dan erna nog eens te keren voor uitgebreid bezoek. Het hoofdgerecht was goed, doch ik miste 'smaak' (weinig gekruid, en om nieuw clientele te lokken miste ik 'pit' of iets 'speciaals' -> traditionele smaken). Het dessert (platte kaas met rood fruit) daarentegen was super lekker ! De witte wijn was ook heel lekker, vrij duur voor 2 glazen (16 euro). De ober was beleefd , correct, doch maakt geen connectie met het clienteel.

brigitteprekowski
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 11/12/2016
brigittebeveelt dit restaurant aan voor:

Leuk, dichtbij en lekker ! Prijs-Kwaliteit...

Leuk, dichtbij en lekker ! Prijs-Kwaliteit ! Nog meer van deze acties voorzien en dan komen we zeker terug !

Maurits S.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 09/12/2016
Maurits S.beveelt dit restaurant aan voor:

Prijs-kwaliteit was dit super!...

Prijs-kwaliteit was dit super!

FrankVan der Schueren
2 Favorieten
6 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/10/2016

3de keer in dit restaurant, we zullen hier...

3de keer in dit restaurant, we zullen hier blijven komen. Vlotte, vriendelijke & attente bediening. Uitstekende gerechten, verfijnd en héél smaakvol. Passende wijnen, mooi kader en ruim zitten, hier leun je tevreden achterover !

ChrisMissotten
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 15/10/2016

Lekker eten en wijn vloeit rijkelijk...

Lekker eten en wijn vloeit rijkelijk

placeholder
MelissaLeemans
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 14/10/2016

Lekker eten, warm onthaal, gezellige sfeer...

Lekker eten, warm onthaal, gezellige sfeer met rustgevende muziek, huislijke sfeer, goede zeteltjes etc.

tom l.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 11/10/2016

Lekker eten en een super bediening!...

Lekker eten en een super bediening!

datum score