Beoordelingen van La Tourbiere

78 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.5
78 beoordelingen
datum score
placeholder
nelly
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2018

ik had gereserveerd via restodays en ze waren...

ik had gereserveerd via restodays en ze waren niet op de hoogte dat wij kwamen daarmee moesten we ergens anders gaan eten

Gert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2018
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

- de culinaire verwachtingen werden niet ingevu...

- de culinaire verwachtingen werden niet ingevuld - de aangepaste wijnen (evenals het champagne aperitief) werden niet voorgesteld; op de vraag "welke rode wijn het was" kreeg ik als antwoord "het is een Franse" zonder bijkomende uitleg + de porties waren correct + vriendelijk onthaal

Sophie V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2018
Sophie V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We kwamen toe na 40 (!) minuten rijden om dan...

We kwamen toe na 40 (!) minuten rijden om dan te horen dat ze die avond gesloten waren. Ook niets van verwittiging via e-mail of telefoon gekregen waardoor we om 19:30 ineens nog iets anders moesten zoeken om te gaan eten! (Ze zeiden dat ze wel hadden proberen bellen maar dit klopt niet) Dit hebben we dus echt nog nooit meegemaakt.

placeholder
Sandra
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 07/10/2018
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer lekker eten gekregen, goede bediening...

Zeer lekker eten gekregen, goede bediening en aangenaam kader.

Johan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 18/06/2018
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

BOOKING WAS NIET DOORGEGEVEN EN DAAR STONDEN...

BOOKING WAS NIET DOORGEGEVEN EN DAAR STONDEN WIJ DAN GELUKKIG WAREN ZE ZO VRIENDELIJK OM ONS TOCH TOE TE LATEN ETEN WAS OOK NIET ZOALS WIJ HET HADDEN VERWACHT

MARNIC
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 18/06/2018
MARNIC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

liep al fout bij ontvangst, blijkbaar lopen...

liep al fout bij ontvangst, blijkbaar lopen Resto days en Restaurantweek tesamen, men wist niet zeker wat ik gereserveerd had (en ik wist het ook niet); hebben dan maar Restaurantweek menu gekregen. Was lekker, maar ook niet meer dan dat, geen enkel wow gevoel gehad. In tegenstelling tot vorige bezoeken verliep de bediening zeer koel en ongeinteresseerd en vooral supersnel; hadden het gevoel dat we snel buiten moesten; waar men anders zelf en snel vraagt of er koffie mag zijn na het dessert, hebben we dit nu zelf moeten vragen. Vooral jammer voor mijn genodigden die ik kennis wou laten maken met wat voor mij nog steeds een betaalbaar toprestaurant is.

alain
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 18/06/2018
alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bon rapport / qualité / quantite...

Bon rapport / qualité / quantite

Ludo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 27/03/2018
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten Mooi resto days menu. Prij...

Zeer lekker gegeten Mooi resto days menu. Prijs kwaliteit zeker een aanrader. Vriendelijke gastvrouw. Dranken zijn wel aan de dure kant

Eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 26/03/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alle gerechten waren heel lekker. Bediening...

Alle gerechten waren heel lekker. Bediening was OK.

Sylvia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 21/03/2018
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Je kan lekker eten in een gezellig kader. Het...

Je kan lekker eten in een gezellig kader. Het eten is van een hoger niveau.

datum score