Beoordelingen van Dion (bij De Griek)

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
21 beoordelingen
datum score
Hilde D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/12/2016

Mooi kader , vriendelijke bediening , verse...

Mooi kader , vriendelijke bediening , verse producten . Lekker !

erwinde coensel
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 03/09/2016

heel vriendelijke mensen eten was heel lekker...

heel vriendelijke mensen eten was heel lekker en een mooi kader

dirkde pelsmacker
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 29/08/2016

gewoon lekker...

gewoon lekker

PeterStadtfeld
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 30/07/2016

De meze was goed , afwisselend met verse ingrid...

De meze was goed , afwisselend met verse ingridiënten , het vlees van de lamsmeddaillon was heerlijk.

pierre d.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 28/07/2016

Heel vriendelijke uitbater en heel lekker geest...

Heel vriendelijke uitbater en heel lekker geesten mmmm

Dirk M.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 02/07/2016

Goed gegeten, vriendelijke bediening,gezellige...

Goed gegeten, vriendelijke bediening,gezellige sfeer

placeholder
KarinBenoit
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 11/05/2016

zeer charmant kader

Prima bediening, lekker eten, mooie tuin maar toch wel prijzig voor de hoeveelheid op je bord.

SabineSchelfhout
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 27/03/2016
Sabinebeveelt dit restaurant aan voor:

Het was een héél leuke, gezellige, supervriende...

Het was een héél leuke, gezellige, supervriendelijke bediening en voor héél lekker eten! Onze tafel met uitzicht op de tuin was heel tof. Eén klein minpuntje was de deur die achter ons open stond voor een vlotte bediening met tocht die uit de keuken/kelder kwam. Maar na een opmerkingje hierover werd de deur zo vaak als mogelijk spontaan dichtgedaan ofwel mochten wij zelf er een duwtje aan geven. Dus Niklos, doe zeker zo verder! Wij komen zeker terug! Sabine & Jenny uit Schoonaarde en Dendermonde.

janasselman
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 26/01/2016

dion was vroeger beter

dion is nu veel te duur geworden in verhouding met kwaliteit , de vroegere kok zijn mezze was ook stukken lekkerder , ze maken reklame op de radio dagschotel 12,50 euro tot als je er bent dan is het 18 euro. ik mis den dion aan de brandweer wasd stukken beter en prijslijker .

ChristaVan Holsbeeck
3 Favorieten
3 Beoordelingen

Lekker maar daarmee is alles gezegd

Lekker gegeten. Hartelijke en vriendelijke bediening. Maar als je grote honger hebt op n vrijdagavond geen aanrader !

datum score