We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Roelandt
Beoordeeld op: onbekend
Roelandt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Uitstekend

Voor ons het beste restaurant in Aalst en omstreken .

Mieke
Beoordeeld op: onbekend

Een echte tegenvaller

Veel te duur voor wat je krijgt. De zeetong zag eruit als een grote speculoos, zo hard aangebakken en amper van de graat te krijgen: een slechte chef in de keuken die niet weet waar hij mee bezig is of de zeetong was diepvries en compleet uit het oog verloren tijdens het bakken. De huisbereide steak tartaar was al evenmin om over naar huis te schrijven.... Dit was zijn geld niet waard!!!! Jammer ondanks het aangename interieur en de vriendelijke bediening.

Bert
Beoordeeld op: onbekend

Geen aanrader

Zopas gaan eten. Onthaal was niet goed, we zaten al enkele minuten aan tafel vooraleer onze jassen werden mee genomen. Eten was goed maar geen hoogvlieger. Gezien de hogere prijs verwacht ik meer creativiteit op het bord. Wat een absoluut minpunt is, was de lange wachttijd tussen iedere gang. Volgens mij hebben ze de zeetong net voor het hoofdgerecht nog gaan halen in de vismijn aan de zee. Gezien de wachttijd zou dit zeer goed kunnen. Qua bediening laat dit ook te wensen over. Nog een minpuntje: telkens als de deur open gaat, zitten de gasten in de eerste kamer in de kou. Een doek of zo zou dit al verhelpen. Besluit: goed eten maar te duur voor wat het is.

Nils
Beoordeeld op: onbekend

Aan de prijzen en het interieur te zien veronde...

Aan de prijzen en het interieur te zien veronderstel ik dat ze zich willen vestigen als een restaurant uit de hogere klasse. Voorlopig zijn ze de prijs niet waard, maar met wat kleine wijzigingen moet dit zeker kunnen. * van de 5 vleesgerechten op de kaart, was het eerste dat ik bestelde al niet beschikbaar (+ zonder verwittiging vooraf) * 50 minuten moeten wachten op het hoofdgerecht, terwijl er heel weinig volk aanwezig was en terwijl 3 van onze 4 tafelgasten hetzelfde bestelden (het was dan nog eens een gerecht dat weinig tijd vergde) en dan nog eens 50 minuten wachten voor een simpel dessert. Deze tijden moeten dus zeker omlaag. * Duvel en Leffe en ik veronderstel dus ook alle andere bieren werden geschonken in een wijnglas. Dit is de grootste ?????????, dit kan dus echt nooit zoiets. Dit is gemakkelijk te verhelpen. Met de kwaliteit van het eten is overigens niets mis, meer dan ok. Wachttijden omlaag en de juiste glazen, twee simpele dingen en je zou mij daar meer dan regelmatig terugzien.

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

Vriendelijke bediening, attent, leuk interieur....

Vriendelijke bediening, attent, leuk interieur. Eten is zonder meer goed, maar de prijzen liggen te hoog voor dit restaurant

erik
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is echt de top. De nieuwe ...

Dit restaurant is echt de top. De nieuwe uitbaters doen hun uiterste best. De bediening is echt hartelijk. De keuken is zeer vernieuwd en oversmakelijk. Echt een overtreffer op alle gebied. Parking in omgeving. De prijzen vallen best mee. Zeker om terug te komen. Goede wijnkaart. Erik en Linda

Alle beoordelingen van dit restaurant