Beoordelingen van Den Boskouter

448 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
448 beoordelingen
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 28/11/2022
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer verzorgd, lekker eten. jammer dat er zovee...

zeer verzorgd, lekker eten. jammer dat er zoveel storend lawaai was van grote groepen.

José
Beoordeeld op: 27/11/2022
José beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde!!!...

Alles was in orde!!!

Kris V.
Beoordeeld op: 27/11/2022
Kris V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Zeer vriendelijk ondanks...

Vlotte bediening. Zeer vriendelijk ondanks we te laat waren. Zeer lekker gegeten

JOS
Beoordeeld op: 14/11/2022
JOS beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

veel betaald voor weinig te krijgen bij het...

veel betaald voor weinig te krijgen bij het menu, de wijnen bij all-in formule ondermaats. we gaan zeker nooit meer terug en bevelen het niemand aan.

Chantal
Beoordeeld op: 12/11/2022
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden gekozen voor de kabeljauw met preipur...

We hadden gekozen voor de kabeljauw met preipuree en graanmosterdsaus en ja , dit was heel lekker , mooie stukken kabeljauw zonder één graatje , zeer goed

Eduard
Beoordeeld op: 07/11/2022
Eduard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten, de aperitief maison was...

Heel lekker gegeten, de aperitief maison was ook een aanrader

Erik
Beoordeeld op: 03/11/2022
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening ondanks het feit dat er veel...

Vlotte bediening ondanks het feit dat er veel volk was.

Walter
Beoordeeld op: 30/10/2022
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vlees was heel dun gesneden waardoor het niet...

Vlees was heel dun gesneden waardoor het niet saignant kon geserveerd worden. Zijn geld niet waard. Spijtig.

Wim W.
Beoordeeld op: 29/10/2022
Wim W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Geholpen door 2 attente, opmerkzame jonge dames...

Geholpen door 2 attente, opmerkzame jonge dames. Vriendelijke begroeting direct bij binnen komen. Voldoende tijd gelaten bij keuze maken menu, dranken. Vlotte bediening + keurig afruimen. Beleefd afscheid genomen. Mooi ingekleed interieur. Dagmenu heel verzorgd en geschikt om 2 aangename uurtjes door te brengen Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Hoewel ligging à drukke baan heb je 'r weinig hinder van.

danny
Beoordeeld op: 27/10/2022
danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten mooi interieur vriendelijk...

Lekker eten mooi interieur vriendelijk

datum score