Beoordelingen van Den Boskouter

71 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
71 beoordelingen
datum score
De rijck
Beoordeeld op: 29/10/2018
De rijck beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en vlug bediend en lekker...

Heel vriendelijk en vlug bediend en lekker , het was de eerste keer dat ik er ben geweest ik zal nog komen Groetjes

Rembert
Beoordeeld op: 29/10/2018
Rembert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening en kindvrie...

Lekker eten, vriendelijke bediening en kindvriendelijk

paul
Beoordeeld op: 22/10/2018
paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds vriendelijke ontvangst, vlotte...

Zoals steeds vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en zeer lekker eten.

Nele
Beoordeeld op: 18/10/2018
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super vriendelijke bediening en het eten is...

Super vriendelijke bediening en het eten is steeds perfect in orde

Paula G.
Beoordeeld op: 01/10/2018
Paula G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

samen met mijn echtgenoot en vrienden kwam...

samen met mijn echtgenoot en vrienden kwam ik regelmatig naar de boskouter,tot ons aller voldoening .Spijtig door ziekte en afsterven wan onze vrienden ging het niet meer?Het is er alleen nog beter geworden.Dank voor de fijne bediening en tot later.tot ziens Ghijsens Paula

Christel D.
Beoordeeld op: 21/09/2018
Christel D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening en lekkere lunch...

vriendelijke bediening en lekkere lunch

paul
Beoordeeld op: 27/08/2018
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hartelijke ontvangst,vlugge en vriendelijke...

Hartelijke ontvangst,vlugge en vriendelijke bediening,lekker eten aan betaalbare prijs.

paul
Beoordeeld op: 24/08/2018
paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening in...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening in een aangenaam en verzorgd kader. Zeer lekker eten tegen een normale prijs.

Elke
Beoordeeld op: 24/08/2018
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

datum score