Beoordelingen van Den Boskouter

139 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
139 beoordelingen
datum score
aimé
Beoordeeld op: 21/07/2019
aimé beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig rustig interieur , vlotte bediening...

gezellig rustig interieur , vlotte bediening , zeer goed eten.

Chantal
Beoordeeld op: 19/07/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Voor de mosselen met frietjes is er maar één...

Voor de mosselen met frietjes is er maar één woord :perfect !

paul
Beoordeeld op: 15/07/2019
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De mosselen waren overheerlijk en bediening...

De mosselen waren overheerlijk en bediening zoals steeds vriendelijk en aangenaam.

Ghislain
Beoordeeld op: 13/07/2019
Ghislain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prima ontvangst, lekker eten en uitstekende...

Prima ontvangst, lekker eten en uitstekende service

karine
Beoordeeld op: 11/07/2019
karine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke bediening....

Super vriendelijke bediening.

Alexander
Beoordeeld op: 30/06/2019
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede en vriendelijke bediening!...

Lekker eten, goede en vriendelijke bediening!

paul
Beoordeeld op: 29/06/2019
paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds vriendelijke ontvangst en perfecte...

Zoals steeds vriendelijke ontvangst en perfecte bediening. Het eten was weer heel lekker.

Chantal
Beoordeeld op: 28/06/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

klassiek : tomaat garnaal en coupe advocaat/dam...

klassiek : tomaat garnaal en coupe advocaat/dame blanche toe zeer lekker en correcte bediening , prima

Mark
Beoordeeld op: 23/06/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, leuke sfeer, kindvriend...

Vriendelijke bediening, leuke sfeer, kindvriendelijk

Luc
Beoordeeld op: 18/06/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Telkens we komen vinden steeds het lekkere...

Telkens we komen vinden steeds het lekkere eten, de vlugge en vriendelijke bediening terug. Alvast tot de volgende keer

datum score