Beoordelingen van Kozakkeshof

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 14/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super place to be , lekker eten en supervriende...

Super place to be , lekker eten en supervriendelijke klantenservice de MAX

Geert
Beoordeeld op: 12/10/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam vertoeven, correcte bediening, lekker...

aangenaam vertoeven, correcte bediening, lekker eten, wij keren zeker terug!

Vera
Beoordeeld op: 15/09/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit heel goed. Het eten was super...

Prijs/kwaliteit heel goed. Het eten was super lekker en de bediening was top. Heel vriendelijk ontvangen, wij keren zeker terug

Rudi
Beoordeeld op: 07/09/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel,goede bedieningen...

Zeer vriendelijk personeel,goede bedieningen het eten was top !!! Prijs-kwaliteit zeer goed.

Patrick
Beoordeeld op: 01/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd goeie ontvangst en super bediening en...

Altijd goeie ontvangst en super bediening en het eten is altijd top , my favorit restaurant

Patrick
Beoordeeld op: 17/08/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super place to be en super lekker eten met...

Super place to be en super lekker eten met TOP bediening

irina
Beoordeeld op: 11/08/2019
irina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

1ste maal en we hebben er allemaal van genoten...

1ste maal en we hebben er allemaal van genoten van een gezellige avond met mijn liefste meter en nonkel. Vriendelijk personeel en een aangename sfeer. ZEER lekker eten en de prijs valt zeer goed mee. We komen zeker terug

Chris
Beoordeeld op: 11/08/2019
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit : 100...

Vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit : 100 %. Aangenaam interieur.

Maureen
Beoordeeld op: 11/08/2019
Maureen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening. Mooi verzorgde, goed...

Vriendelijke bediening. Mooi verzorgde, goed gevulde, borden.

Chantal
Beoordeeld op: 09/08/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker. Zeer vriendelijke...

Het eten was zeer lekker. Zeer vriendelijke en snelle bediening.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in