Beoordelingen van Kozakkeshof

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
ingrid V.
Beoordeeld op: 17/03/2019
ingrid V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lange wachttijden voor zowel eten als drinken K...

Lange wachttijden voor zowel eten als drinken Kip ws niet uitgebakken terug moeten geven , weer wachten. .. Heel rumoerig..

Filip
Beoordeeld op: 16/11/2018
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gesloten deur zonder duidelijke melding noch...

Gesloten deur zonder duidelijke melding noch telefoon. Vast ee goede reden voor maar niet fijn.

Ans
Beoordeeld op: 15/09/2018
Ans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Meermaals langs geweest. Steeds vriendelijk...

Meermaals langs geweest. Steeds vriendelijk personeel. Snelle bediening. Kaart is uitgebreid en steeds lekkere en gezonde keuze.

Geert
Beoordeeld op: 12/10/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

aangenaam vertoeven, correcte bediening, lekker...

aangenaam vertoeven, correcte bediening, lekker eten, wij keren zeker terug!

Maureen
Beoordeeld op: 11/08/2019
Maureen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening. Mooi verzorgde, goed...

Vriendelijke bediening. Mooi verzorgde, goed gevulde, borden.

INGRID
Beoordeeld op: 21/05/2019
INGRID beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle en vriendelijke bediening. Ook al was...

snelle en vriendelijke bediening. Ook al was er veel volk. Leuk dat iedereen vooraf een hapje krijgt ; een heel lekker hapje!

Leo
Beoordeeld op: 06/05/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bediening en eten heel goed, vriendelijke ontva...

Bediening en eten heel goed, vriendelijke ontvangt en heel vlotte bediening . Eten heel lekker ,gaan zeker terug

Kris F.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Kris F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Vlotte bediening. Aangenaam interi...

Lekker eten. Vlotte bediening. Aangenaam interieur. Voor herhaling vatbaar!

Inge
Beoordeeld op: 07/04/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening en lekker eten...

Vlotte bediening en lekker eten

Chris D.
Beoordeeld op: 30/03/2019
Chris D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Toffe zaak, beleefd & vriendelijk. Gezellig...

Toffe zaak, beleefd & vriendelijk. Gezellig terras + parking.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in