Beoordelingen van De Graankorrel

18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
18 beoordelingen
datum score
Hugo
Beoordeeld op: 20/11/2017
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

- Op verzoek kregen we een ander tafeltje dan...

- Op verzoek kregen we een ander tafeltje dan eerst aangewezen - Mayonaise, sausen,frietjes waren huisgemaakt - Bediening duurde niet te lang, ondanks zware bezetting van het restaurant - Ook zeer vriendelijke en vlotte bediening en afrekening

placeholder
Paul
Beoordeeld op: 18/09/2017
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

rustig / goed bediend...

rustig / goed bediend

Bart V.
Beoordeeld op: 14/09/2017
Bart V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, vriendelijke bediening,vlug...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening,vlug je eten en niet duur een echte aanrader

Lieve
Beoordeeld op: 09/09/2017
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd lekker eten met supervriendelijke bedien...

Altijd lekker eten met supervriendelijke bediening !

anne
Beoordeeld op: 03/09/2017
anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was er super lekker, zo lekker dat we volgende...

Was er super lekker, zo lekker dat we volgende week terug geboekt hebben TOPPER

toon L.
Beoordeeld op: 01/09/2017
toon L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

zie hiervoor...

zie hiervoor

carina
Beoordeeld op: 16/08/2017
carina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

we namen kabeljauw, onze puree was koud en...

we namen kabeljauw, onze puree was koud en de prei niet voldoende gaar we zijn de volgende dag naar 't vertier geweest en namen ook puree, groter stuk vis, warme puree met groenten

Lieve
Beoordeeld op: 14/08/2017
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd zeer vriendelijk onthaal en bediening...

Altijd zeer vriendelijk onthaal en bediening door zowel de baas als het personeel ! Het is er een gezellige sfeer en het eten is met veel zorg bereid !

Peter
Beoordeeld op: 07/08/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

top kwaliteit...

top kwaliteit

HILDE
Beoordeeld op: 29/07/2017
HILDE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en correcte bediening. Eten is lekker....

Vlotte en correcte bediening. Eten is lekker.

datum score