Beoordelingen van De Biek

418 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
418 beoordelingen
datum score
Chilla K.
Beoordeeld op: 16/01/2019
Chilla K. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

correcte service. Ik zal De Biek zeker aanbevel...

correcte service. Ik zal De Biek zeker aanbevelen wanneer mij gevraagd wordt naar een goed restaurant. Mooie locatie trouwens.

Wim V.
Beoordeeld op: 14/01/2019
Wim V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super prijs / kwaliteit!...

Super prijs / kwaliteit!

luc
Beoordeeld op: 09/01/2019
luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer tevreden...

Zeer tevreden

Liliane
Beoordeeld op: 03/01/2019
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

vriendelijke bediening. Eten was heel lekker,...

vriendelijke bediening. Eten was heel lekker, combinatie van smaken was voortreffelijk. Een aanrader

Luc en Martine S.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Luc en Martine S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke en familiale sfeer !! Voor...

zeer vriendelijke en familiale sfeer !! Voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader

Jan
Beoordeeld op: 25/12/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel de familie was zeer tevreden. Eten, bedien...

Heel de familie was zeer tevreden. Eten, bediening het was allemaal top!

Eric H.
Beoordeeld op: 17/12/2018
Eric H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende en gevarieerde keuken met heel...

Uitstekende en gevarieerde keuken met heel lekkere aangepaste wijnen en vakkundige bediening. De tafels staan ook ruim uit elkaar waardoor je rustig een gesprek aan tafel kan voeren.

Lin G.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Lin G. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het kader is zeer aangenaam, een vriendelijke...

Het kader is zeer aangenaam, een vriendelijke en professionele bediening. Het eten is van uitstekende kwaliteit en de warme gerechten zijn ook goed warm in verwarmde borden.

Steven D.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Steven D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Beetje teleurgesteld over de smaak van het...

Beetje teleurgesteld over de smaak van het eten. Het zag er goed uit, maar smaakte allemaal flauwtjes. Ook zat er geen harmonie in wat samen op een bord lag. Al veel betere ervaring gehad in De Biek

Els
Beoordeeld op: 10/12/2018
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit is hier altijd super.zeer lekke...

Prijs kwaliteit is hier altijd super.zeer lekker gegeten.behalve de bediening die, dag was niet zo goed als anders.

datum score