Lekker gegeten, verzorgd van begin tot eind,...
Lekker gegeten, verzorgd van begin tot eind, vlotte service, evenwichtige service.
Verfijnde keuken in een aangenaam kader . Prijs kwaliteit
Het degustatiemenu was heel gevarieerd opgesteld en tot in de puntjes uitgewerkt. Heerlijke smaken, zeer verfijnd en prachtig gepresenteerd. Proficiat aan jullie hele team: we hebben een zeer aangename namiddag genoten in jullie prachtige restaurant.
Super lekker degustatiemenu. Vriendelijke bediening. Komen graag nog terug. Bedankt.
eten=Top Aangenaam ontvangst. --> De bediening is niet in lijn met eten --> menu's weghalen
Mooi en gezellig kader, het zaaltje apart vooraan was aangenaam om met ons gezelschap te zitten. Eten subliem , zeer verfijnd ! Ook lekkere aangepaste wijnen. ik kom zeker terug !
Aangenaam kader, zéér verfijnd eten. We namen de menu met vier gangen. Heel mooi gepresenteerd! Wij komen met plezier nog een keertje terug!
Wij hebben er altijd al lekker gegeten, maar deze avond vonden we de menu fantastisch goed. een dikke pluim!!!!!!!!
Lekker gerecht mooi gepresenteerd, aangenaam kader, vlotte bediening en zoals gewoonlijk rekening gehouden met mijn intoleranties.