Beoordelingen van De Groene Wilg

21 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
21 beoordelingen
datum score
Lieve
Beoordeeld op: 04/12/2021
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fijn eten en lekkere soep....

Fijn eten en lekkere soep.

Jennifer
Beoordeeld op: 04/12/2021
Jennifer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, in een mooi kader de lunch...

Lekker gegeten, in een mooi kader de lunch menu is aanrader op de site zie je weke lunch er word aangeboden

Nicole
Beoordeeld op: 30/11/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en gedronken. Goeie witte...

Heel lekker gegeten en gedronken. Goeie witte wijnen, Argentijnse en Franse. De daglunch was prima. De soep

eddie
Beoordeeld op: 29/11/2021
eddie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte en vriendelijke bediening met een gliml...

vlotte en vriendelijke bediening met een glimlach en de gerechten zijn prima verzorgd doe zo verder met dit team groetjes Eddie.

Hélène
Beoordeeld op: 16/11/2021
Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke...

Lekker eten, vlotte bediening, vriendelijke personeel. Aangename sfeer!

Kuppens
Beoordeeld op: 15/11/2021
Kuppens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker alsook de huiswijn. En...

Het eten was lekker alsook de huiswijn. En ruime parking maar het interieur ontbreekt wel en beetje aan gezelligheid.

Caroline
Beoordeeld op: 27/10/2021
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle efficiënte bediening. Sympathieke gastvr...

Snelle efficiënte bediening. Sympathieke gastvrouw. Prijs/kwaliteit verhouding zeer ok

Etienne en Maria
Beoordeeld op: 18/10/2021
Etienne en Maria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

vriendelijke bediening...

vriendelijke bediening

Paulette
Beoordeeld op: 13/10/2021
Paulette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, de lunch was verfijnd...

Vriendelijk personeel, de lunch was verfijnd en verrassend mooi gepresenteerd, heerlijk , de Eton mess die wij er nog bij namen uit nieuwsgierigheid was een mooie en lichte afsluiter. Alles voor herhaling vatbaar.

Adolf
Beoordeeld op: 06/10/2021
Adolf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gemoedelijke sfeer, hygiënischere goed,...

Gemoedelijke sfeer, hygiënischere goed,

datum score