Beoordelingen van De Groene Wilg

108 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
108 beoordelingen
datum score
Barbara
Beoordeeld op: 10/10/2022
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en behulpzame uitbaters. Lekk...

Heel vriendelijke en behulpzame uitbaters. Lekker eten.

Marc
Beoordeeld op: 10/10/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was okeeee...

Alles was okeeee

Tim
Beoordeeld op: 09/10/2022
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere suggesties ! De Ierse rib-eye...

Zeer lekkere suggesties ! De Ierse rib-eye tagliata was echt verrassend !

Natasja
Beoordeeld op: 09/10/2022
Natasja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke serveerster kent haar job. Pr...

Heel vriendelijke serveerster kent haar job. Prijs kwaliteit

Madeleine
Beoordeeld op: 08/10/2022
Madeleine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Online geserveerd voor lunch, aangekomen bleek...

Online geserveerd voor lunch, aangekomen bleek dat de lunch op was. Volgens de dame moet je dit in de opmerking vermelden! We konden 'a la carte' eten maar dit was niet de bedoeling.

Leen
Beoordeeld op: 26/09/2022
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker gegeten, en vlotte bediening...

lekker gegeten, en vlotte bediening

Luc
Beoordeeld op: 25/09/2022
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De zeetong die we gegeten hebben was zeer lekke...

De zeetong die we gegeten hebben was zeer lekker. Zoals altijd een vriendelijke en correcte bediening.

Bert
Beoordeeld op: 24/09/2022
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker, zeer verzorgd. Vriendelijk ontvangen...

Lekker, zeer verzorgd. Vriendelijk ontvangen

Elisabeth
Beoordeeld op: 24/09/2022
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, vriendelijke bediening....

Heel lekker, vriendelijke bediening.

Liesbet
Beoordeeld op: 17/09/2022
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik ben bijzonder teleurgesteld in de onpersoonl...

Ik ben bijzonder teleurgesteld in de onpersoonlijke aanpak van de bediening, er werd op geen enkel moment echt contact gemaakt, het voelde aan als bandwerk, jammer...

datum score