Beoordelingen van Restaurant Woestyne

482 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
482 beoordelingen
datum score
Miguel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 01/11/2019
Miguel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De bediening was van begin tot einde uitstekend...

De bediening was van begin tot einde uitstekend, enorm vriendelijk. Daarnaast viel op het eten en bijhorende wijnen niets aan te merken, alles was heerlijk.

Amy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 01/11/2019
Amy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten en de wijn was heel lekker! De bedieni...

Het eten en de wijn was heel lekker! De bediening was oprecht vriendelijk en het restaurant was mooi ingericht. We hebben een heel gezellige en lekkere avond gehad dankzij restaurant Woestyne. Wij komen zeker terug!

Marie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 01/11/2019
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, heel fijn en divers!...

Super lekker, heel fijn en divers!

Jana
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 24/10/2019
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie en fantastische avond! Heel...

Mooie locatie en fantastische avond! Heel vriendelijke en aangename bediening! Het eten was top!

Evelyne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 24/10/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig, heel lekker eten en wat een gastvrouw...

Gezellig, heel lekker eten en wat een gastvrouw. Korte samenvatting van een super geslaagde avond! Wij komen terug!

Charlotte
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 16/10/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We zijn al heel vaak gaan eten met jong keukeng...

We zijn al heel vaak gaan eten met jong keukengeweld. Hierdoor lagen onze standaard en verwachten zeer hoog voor deze avond. We kunnen onze avond enkel maar als "WOW" omschrijven. De subtiele smaaknuances, de magistrale setting en fantastische bediening zorgden ervoor dat dit een avond om nooit te vergeten werd. Het eten was echt fantastisch en staat bovenaan in onze lange lijst van restaurants die we al bezocht hebben. Vrienden en familie zijn op de hoogte gebracht om hier te komen eten! Bedankt om jullie vak met zoveel passie uit te oefenen. Wij komen hier graag nog vele malen terug.

Mathieu
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten en zeer mooi kader. Wat echter...

Heel lekker eten en zeer mooi kader. Wat echter de kers op de taart was: het toponthaal en dito - bediening

Shanna
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Shanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Superaangename gastvrouw en ook een heel vriend...

Superaangename gastvrouw en ook een heel vriendelijke zaalmedewerkster. Gerechtjes waren zoals vorige keer heerlijk. Veel smaken. De wijnen waren ook subliem. Complimenten aan de chef.

Celine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 09/10/2019
Celine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker en heel vriendelijk...

Heel lekker en heel vriendelijk

Jasper
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 07/10/2019
Jasper beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastische ervaring! Zelden zo een vriendelij...

Fantastische ervaring! Zelden zo een vriendelijke en enthousiaste gastvrouw gezien!!

datum score