Beoordelingen van Restaurant Woestyne

471 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
471 beoordelingen
datum score
Stijn D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 21/04/2019
Stijn D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening! Eten was opnieuw...

Heel vriendelijke bediening! Eten was opnieuw top! Een aanrader.

Jonathan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 29/03/2019
Jonathan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Vriendelijke bediening in een gezellig kader....

Vriendelijke bediening in een gezellig kader. Lekkere en verrassende gerechten

Emely
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 28/03/2019
Emely beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super service door de gastvrouw en het eten...

Super service door de gastvrouw en het eten was echt heel lekker!! Ikzelf moet lactose vrij eten en ook hieraan voldeden ze perfect!

Claire
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 27/03/2019
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi kader, fantastische combinatie van...

Heel mooi kader, fantastische combinatie van smaken en texturen.

placeholder
Julie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 25/03/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening en superlekker...

Heel vriendelijke bediening en superlekker gegeten!

Steffi S.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 23/03/2019
Steffi S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben enorm lekker gegeten en de bediening...

Wij hebben enorm lekker gegeten en de bediening was ook enorm vlot en vriendelijk!

Matthias
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 22/03/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, super bediening in een...

Zeer lekker gegeten, super bediening in een leuk en fris kader.

Jordi
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 22/03/2019
Jordi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker menu! Super vriendelijke bediening...

Heel lekker menu! Super vriendelijke bediening en gezellig om te zitten. Een aanrader

Jasmien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 15/03/2019
Jasmien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De ontvangst was zeer attent, het eten superfij...

De ontvangst was zeer attent, het eten superfijn en de bediening ongelofelijk vriendelijk. Ook werd er rekening gehouden met onze wensen ivm tolleranties. Wij komen zeker terug want dit was toch een van onze beste jongkeukengeweld ervaringen !

Stephanie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 14/03/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De hele avond was perfect. De toon was gezet...

De hele avond was perfect. De toon was gezet met het hartelijk ontvangst. Angelique en haar collega bleven de hele avond zo verder doen. Dit in combo met het super lekker eten zorgde voor een geslaagde avond. Aanpassingen van het menu waren ook geen probleem. Wij gaan zeker terug!

datum score