Beoordelingen van Restaurant Woestyne

471 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
471 beoordelingen
datum score
Stijn D.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 21/04/2019
Stijn D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening! Eten was opnieuw...

Heel vriendelijke bediening! Eten was opnieuw top! Een aanrader.

Claire
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 27/03/2019
Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel mooi kader, fantastische combinatie van...

Heel mooi kader, fantastische combinatie van smaken en texturen.

placeholder
Julie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 25/03/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel vriendelijke bediening en superlekker...

Heel vriendelijke bediening en superlekker gegeten!

Steffi S.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 23/03/2019
Steffi S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben enorm lekker gegeten en de bediening...

Wij hebben enorm lekker gegeten en de bediening was ook enorm vlot en vriendelijk!

Jasmien
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 15/03/2019
Jasmien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De ontvangst was zeer attent, het eten superfij...

De ontvangst was zeer attent, het eten superfijn en de bediening ongelofelijk vriendelijk. Ook werd er rekening gehouden met onze wensen ivm tolleranties. Wij komen zeker terug want dit was toch een van onze beste jongkeukengeweld ervaringen !

Stephanie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2019-1 (49)
Beoordeeld op: 14/03/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De hele avond was perfect. De toon was gezet...

De hele avond was perfect. De toon was gezet met het hartelijk ontvangst. Angelique en haar collega bleven de hele avond zo verder doen. Dit in combo met het super lekker eten zorgde voor een geslaagde avond. Aanpassingen van het menu waren ook geen probleem. Wij gaan zeker terug!

Stefanie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 05/11/2018
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super tevreden! Reeds meerdere jaren restaurant...

Super tevreden! Reeds meerdere jaren restaurants leren kennen via Jong Keukengeweld, en ook dit jaar was het een topper! Hier gaan we zeker nog naar terug!

Pleuni
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 01/11/2018
Pleuni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, heerlijk brood, aangepaste wijn...

Lekker eten, heerlijk brood, aangepaste wijn en goede ontvangst.

Julie V.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 31/10/2018
Julie V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Prachtig stijlvol kader, heerlijke gerechten,...

Prachtig stijlvol kader, heerlijke gerechten, enthousiaste bediening

Sara
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 17/10/2018
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De service en het eten waren subliem! Wij drink...

De service en het eten waren subliem! Wij drinken geen alcohol en onze alcoholvrije apero werd niet bijgerekend. zeer sympathiek, wij komen terug!

datum score