Beoordelingen van 't Eetkafee

477 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
477 beoordelingen
datum score
Cindy
Beoordeeld op: 09/03/2020
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zo als altijd inorde, lekker eten en fijne...

Zo als altijd inorde, lekker eten en fijne bediening!

Christel
Beoordeeld op: 05/03/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Prima service, super lekkere chili con carne...

Prima service, super lekkere chili con carne tegen een schappelijk prijsje. Weer voor herhaling vatbaar.

Lotte
Beoordeeld op: 02/03/2020
Lotte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd vriendelijk , altijd lekker, (h)eerlijke...

Altijd vriendelijk , altijd lekker, (h)eerlijke ingrediënten en eerlijke prijzen !

Ludo
Beoordeeld op: 24/02/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ondanks de grote drukte en het gelijktijdig...

Ondanks de grote drukte en het gelijktijdig toestromen van verschillende gasten was het ontvangst erg vriendelijk en gastvrij. Weer erg lekker gegeten. Zelfs na 20 jaar blijven we hevige liefhebber van het Eetkaffee. Goed bezig, gasten!

Vincent
Beoordeeld op: 23/02/2020
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten + vriendelijk personeel...

Lekker eten + vriendelijk personeel

Pepijn
Beoordeeld op: 18/02/2020
Pepijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastische bediening, lekker eten en toffe...

Fantastische bediening, lekker eten en toffe sfeer!

marie
Beoordeeld op: 16/02/2020
marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was weer eens super lekker...

het was weer eens super lekker

Nadia
Beoordeeld op: 15/02/2020
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Weeral lekker zoals altijd en vriendelijke...

Weeral lekker zoals altijd en vriendelijke bediening! ‘T eetkaffee is ook gewoon super gezellig om te vertoeven!

Veronique
Beoordeeld op: 15/02/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden. Niet te veel en niet te weinig keuze....

Tevreden. Niet te veel en niet te weinig keuze. Ik had graag ook meer Belgische klassiekers. Tof concept met Oxfam producten. Super dat je in de keuken kon binnenkijken, dat geeft een blijk van vertrouwen. Je ziet dat het personeel haar best doet

Liesbet
Beoordeeld op: 13/02/2020
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

datum score