Beoordelingen van 't Dorpsgenot

53 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
53 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 08/04/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en vooral lekker eten. Goeie...

Goede bediening en vooral lekker eten. Goeie Béarnaise en steak gebakken zoals gevraagd.

Anthony
Beoordeeld op: 03/03/2019
Anthony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke en vlotte bediening, goede...

Heel vriendelijke en vlotte bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding. Portie kabeljauw was wel redelijk klein. Zeer lekker eten en ruime keuze aan gerechten.

Katia K.
Beoordeeld op: 01/03/2019
Katia K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, goede service, aangenaam kader....

Lekker gegeten, goede service, aangenaam kader. Wij komen zeker terug

Marc D.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Marc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en lekker eten, een aanrader,...

Zeer vriendelijk en lekker eten, een aanrader, we gaan zeker nog terug.

jozef v.
Beoordeeld op: 17/02/2019
jozef v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Properheid vlug bediend alles lekker en heel...

Properheid vlug bediend alles lekker en heel vriendelijk en prijskwaliteit top voor herhaling vatbaar succes nog

André V.
Beoordeeld op: 15/02/2019
André V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Jawel heel tevreden. vriendelijk bediend en...

Jawel heel tevreden. vriendelijk bediend en lekker gegeten.

martine
Beoordeeld op: 03/02/2019
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel vlotte bediening biefstu...

vriendelijk personeel vlotte bediening biefstuk bleu een ietsje te fel gebakken

Diane C.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Diane C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker en de service was vriendeli...

Het eten was lekker en de service was vriendelijk. De prijs was correct en de sfeer was gezellig.

wendy
Beoordeeld op: 24/01/2019
wendy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker en super bediening...

super lekker en super bediening

Lea
Beoordeeld op: 21/01/2019
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is vriendelijk. Het eten was...

Het personeel is vriendelijk. Het eten was fijn ,lekker en mooi gepresenteerd Voor herhaling vatbaar

datum score