Beoordelingen van 't Dorpsgenot

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
70 beoordelingen
datum score
Marc D.
Beoordeeld op: 17/02/2019
Marc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en lekker eten, een aanrader,...

Zeer vriendelijk en lekker eten, een aanrader, we gaan zeker nog terug.

jozef
Beoordeeld op: 17/02/2019
jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Properheid vlug bediend alles lekker en heel...

Properheid vlug bediend alles lekker en heel vriendelijk en prijskwaliteit top voor herhaling vatbaar succes nog

André V.
Beoordeeld op: 15/02/2019
André V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Jawel heel tevreden. vriendelijk bediend en...

Jawel heel tevreden. vriendelijk bediend en lekker gegeten.

martine
Beoordeeld op: 03/02/2019
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel vlotte bediening biefstu...

vriendelijk personeel vlotte bediening biefstuk bleu een ietsje te fel gebakken

Diane C.
Beoordeeld op: 28/01/2019
Diane C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker en de service was vriendeli...

Het eten was lekker en de service was vriendelijk. De prijs was correct en de sfeer was gezellig.

Wendy
Beoordeeld op: 24/01/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker en super bediening...

super lekker en super bediening

Lea
Beoordeeld op: 21/01/2019
Lea beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is vriendelijk. Het eten was...

Het personeel is vriendelijk. Het eten was fijn ,lekker en mooi gepresenteerd Voor herhaling vatbaar

Matthias
Beoordeeld op: 14/01/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle en vriendelijke bediening. De pannenkoek...

Snelle en vriendelijke bediening. De pannenkoeken die wij gegeten hadden waren zeer lekker! Wij komen zeker terug.

Anouchka G.
Beoordeeld op: 23/12/2018
Anouchka G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Altijd lekker en gezellig. Vriendelijke bedien...

Altijd lekker en gezellig. Vriendelijke bediening. Top !!!

Willy V.
Beoordeeld op: 02/11/2018
Willy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

snelle bediening ,lekker eten,een aanrader,tot...

snelle bediening ,lekker eten,een aanrader,tot weldra wij komen zeker nog terug om te kiezen uit de zeer uitgebreide kaart.

datum score