Beoordelingen van 't Dorpsgenot

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
70 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 29/04/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten!...

Lekker eten!

Ria
Beoordeeld op: 02/04/2018
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn steeds tevreden over dit restaurant,...

Wij zijn steeds tevreden over dit restaurant, altijd lekker, vers eten, vriendelijke bediening en prima prijs.

Luc
Beoordeeld op: 01/04/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten heel lekker. Sfeer was prima. Nieuw...

Het eten heel lekker. Sfeer was prima. Nieuw vriendelijk personeel-> was vorig jaar minder.

Sofie L.
Beoordeeld op: 25/02/2018
Sofie L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en verzorgde bediening, lekker eten voor...

Goede en verzorgde bediening, lekker eten voor een goede prijs.

Nancy H.
Beoordeeld op: 19/02/2018
Nancy H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Het was goed.daar speciaal voor terug naartoe...

Het was goed.daar speciaal voor terug naartoe gaan dat nu niet.het waaw effect ontbrak

Yolanda
Beoordeeld op: 18/02/2018
Yolanda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten is altijd lekker en verzorgd. 1 minpun...

Het eten is altijd lekker en verzorgd. 1 minpuntje: de enorme koude luchtstroom telkens de achterdeur open ging.

Andre L.
Beoordeeld op: 16/02/2018
Andre L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was prima verzorgd .En er werd genoeg...

Alles was prima verzorgd .En er werd genoeg tijd tussen de gerechten gelaten. Groeten vanwege Leys Andre

Liesbet
Beoordeeld op: 15/02/2018
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Valentijnsmenu. 5 gangen zeer lekker en niet...

Valentijnsmenu. 5 gangen zeer lekker en niet te veel en ook niet te weinig. Qua prijs kwaliteit zit het ook goed. Top doe zo verder

Nadia P.
Beoordeeld op: 11/02/2018
Nadia P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer , supervriendelijk , uitstekend...

Gezellige sfeer , supervriendelijk , uitstekende bediening en erg lekker eten ( zeker niet te duur) .Ben er al een paar keer geweest met de collega's van het werk en zij waren ook zeer enthousiast .De laatste keer hadden we een klein feestje met de familie en het was echt een gezellige dag geweest met lekker eten . Je kan er ook op voorhand reserveren en dat verloopt allemaal zonder problemen . Een dikke pluim voor het Dorpsgenot . Een zaak waar we zeker blijven komen .

Karel M.
Beoordeeld op: 08/01/2018
Karel M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, Prijs kwaliteit Een...

Vriendelijke ontvangst, Prijs kwaliteit Een aanrader.

datum score