Beoordelingen van 't Dorpsgenot

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
70 beoordelingen
datum score
Liliane
Beoordeeld op: 05/12/2017
Liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer, lekker eten...

Aangename sfeer, lekker eten

Kristof P.
Beoordeeld op: 26/11/2017
Kristof P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was gewoon top...

Het was gewoon top

Margot
Beoordeeld op: 23/10/2017
Margot beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service,lekker eten,prijs kwaliteit...

Vlotte service,lekker eten,prijs kwaliteit en rustig.

Liesbeth
Beoordeeld op: 12/08/2017
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service, steeds met een lach en een grapj...

Prima service, steeds met een lach en een grapje erbij en gewoonweg... lekker eten! Veel keuze en prijs/kwaliteit super! Echte aanrader!

Els
Beoordeeld op: 10/07/2017
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke mensen en vlotte bediening,wat...

Vriendelijke mensen en vlotte bediening,wat me vooral bijbleef was het lekkere eten aan aanvaardbare prijzen! Het was mijn eerste bezoek bij 't Dorpsgenot maar zeker niet het laatste. Doe zo verder.

Glen
Beoordeeld op: 01/07/2017
Glen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening Lekker eten voor een...

Vriendelijke bediening Lekker eten voor een correcte prijs

Gilbert
Beoordeeld op: 26/05/2017
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

1) Was de reservatie niet correct. Wij hadden...

1) Was de reservatie niet correct. Wij hadden mét kindje een plaats op het terras gevraagd. Daar bleek men ineens niets meer van te weten, terwijl ik het de garçon kon laten lezen op mijn reservatie formulier. Kortom vaste klanten eerst. 2)Wat het eten betreft: bv de bearnaise saus was over het eten heen gegoten, wat een onsmakelijke warboel was. Vispannetje was maizena brij. absoluut niet voor herhaling vatbaar.

Gina
Beoordeeld op: 17/05/2017
Gina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

het eten was lekker, genoeg en bediening was...

het eten was lekker, genoeg en bediening was vriendelijk

Danny
Beoordeeld op: 03/05/2017
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig , lekker eten , vriendelijke...

Zeer gezellig , lekker eten , vriendelijke bediening , alles was naar wens !

Petra
Beoordeeld op: 24/04/2017
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was naar wens en je werd niet buiten...

Alles was naar wens en je werd niet buiten gekeken na het eten.

datum score