Beoordelingen van De Kiezel

166 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
166 beoordelingen
datum score
daniel
Beoordeeld op: 19/10/2020
daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer...

lekker eten en vriendelijke mensen en een zeer goede bediening

Marc
Beoordeeld op: 17/10/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top keuken en bediening...

Top keuken en bediening

luc
Beoordeeld op: 15/10/2020
luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bedieni...

Alles was naar wens,en erg vriendelijke bediening.

Ingrid
Beoordeeld op: 10/10/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest...

Veel teveel groenten bij de mosselen.. Je moest echt de mosselen zoeken. Bij de zalm Belle veu vonden we de combinatie niet echt passen.

Marc
Beoordeeld op: 27/09/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!...

Kwaliteit en bereiding zeetong perfect!

Katelijne
Beoordeeld op: 17/09/2020
Katelijne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijk...

Altijd héél lekker om te eten, zéét vriendelijke mensen.

Bieke
Beoordeeld op: 31/08/2020
Bieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieu...

We hebben heerlijk gegeten in een mooi interieur en werden in de watten gelegd door een supervriendelijke bediening. De zalm belle vue is een echte aanrader, net als de scampi met tomatenroomsaus en champignons. We komen zeker nog eens terug. De reservatie via de website was heel snel en eenvoudig.

Lucien
Beoordeeld op: 31/08/2020
Lucien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Los van de nogal lange wachttijd was er niets...

Los van de nogal lange wachttijd was er niets op aan te merken. Zowel de kwaliteit als de grootte van de porties was excellent. De Kiezel mag ons nog verwachten.

john
Beoordeeld op: 30/08/2020
john beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer goed gegeten en perfecte service...

Zeer goed gegeten en perfecte service

Luc
Beoordeeld op: 29/08/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

KLASSE...

KLASSE

datum score