Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
woensdag, donderdag - juli + augustus enkel gesloten op donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 11 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Ellen
Beoordeeld op: onbekend

Lekker, maar niet goedkoop

Verzorgde tapa's, echter bediening middelmatig. Onze kinderen voelden zich ook niet echt welkom. Voor deze prijs hadden wij er meer van verwacht.

Annelies
Beoordeeld op: onbekend
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie

Fijne keuken ,onpersoonlijke bediening

We zijn als koppel al heel veel geweest voor Hildes meesterlijke keuken maar de laatste 2 x is de bediening heel onpersoonlijk. Perfect opgeleide gedrilde jobstudenten, weinig contact met de zaalverantwoordelijke en Hilde die niet meer zoals vroeger eens aan de tafels langskomt na de service om een kort praatje te maken. We hebben 130 euro betaald voor de valentijnsmenu inclusief de dranken. Wijn hebben we praktisch niet gedronken want het ene gerecht volgde onmiddellijk op het andere gerecht. Toen wij en nog andere klanten nog aan onze koffie bezig waren begon men in de open keuken luidruchtig te schuren zodanig luid dat de achtergrondmuziek nauwelijks nog te horen was en ik zag ook dat verschillende mensen opkijken. We hebben na onze koffie ons onmiddellijk recht gesteld en betaald want we voelden ons niet langer welkom. Wij voelden ons echt "buitengekuist". We kregen nog een vluchtige goeiedag van de patron en dat was het. Hilde tovert echte zuiderse gastronomie op tafel en dat hoort bij een ontspannen ongedwongen sfeer. Die was voor ons ver te zoeken en ik voelde me meer een nummer in een perfect draaiend fabriekje. Jammer want ooit was het anders en we zijn toch een 10 tal keer geweest vroeger. Daar ging onze tête a tête!

ikkewel
Beoordeeld op: onbekend

We kozen voor het tapas menu van de chef omdat...

We kozen voor het tapas menu van de chef omdat het zo moeilijk was om te kiezen. Alles was top, van aperitief tot de koffie. Voor de kinderen was er een kinder tapas menu. Deze zaak heeft al verschillende prijzen behaald en dat is echt verdiend Jammer dat het zo ver is voor ons, want hier zou ik wel regelmatig willen eten. Een echte aanrader als je in de buurt bent, de moeite om er een ommetje voor te doen.

antoon
Beoordeeld op: onbekend

lekker en gezellig

gezellig familierestaurant, mooi kader.

Eddy
Beoordeeld op: onbekend

Het lekkerste glutenvrij restaurant dat we...

Heel lekker en heel gezellig. Een tip: Misschien is de kaart toch een beetje misleidend. Wij zijn geen grote eters en ik vermoed als vele grote eters de tapa's van de chef nemen dat ze toch wat met honger van tafel gaan. Voor de rest dik in orde.

guido
Beoordeeld op: onbekend

TERUGGAAN

Haddenn gereserveerd doch onwetend. wat meer uitleg want was eerste keer. bepaalde gerechten waren buitengewoon lekker. gastvrouw verdient pluim voor commentaar.spijtig genoeg wat laat. aanrader voor smaakkenners.

Freddy
Beoordeeld op: onbekend

De kleine tapa menu gekozen. Lekker gegeten...

De kleine tapa menu gekozen. Lekker gegeten en fijne wijn gedronken. Prima kwaliteit. goede service en vriendelijke bediening. We komen zeker terug voor de grote tapa tafel. Dit restaurant is een aanrader

Freddy
Beoordeeld op: onbekend

De kleine tapa menu van het huis genomen. Het...

De kleine tapa menu van het huis genomen. Het was zeer lekker, we waren niet overboeft.( Antwerps) lekkere wijn. Vriendelijke bediening . We komen zeker terug voor de grote tapa tafel.

Greet
Beoordeeld op: onbekend

Fantastisch lekker gegeten, we namen de tapataf...

Fantastisch lekker gegeten, we namen de tapatafel van het huis en kregen met een perfecte timing en super mooi gepresenteerd een achttal zeer lekkere gerechtjes. Ook de wijn was zeer lekker ! Een absolute aanrader maar vermits het restaurant vol zat denk ik dat dit niet nodig is :-)

Sandie
Beoordeeld op: onbekend

lekker maar vooral uiterst gezellig...

lekker maar vooral uiterst gezellig

Alle beoordelingen van dit restaurant