Beoordelingen van Brasserie Bizie Lizie

196 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
196 beoordelingen
datum score
KrisVossen
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 12/11/2016

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige...

Zeer attent en vriendelijk personeel. Gezellige eetruimtes. Correcte tijd tussen verschillende menugangen. Het eten was warm en voldoende. Ook de bediening van de dranken was perfect, rode wijn op tafel, witte wijn in de koeler (keuken ?). Het dessert, variërend van coupe colonel, moelleux tot omelette sibérienne was snel en perfect opgediend.

WimDe Bleecker
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 17/10/2016

Lekker eten, goede service....

Lekker eten, goede service.

WilfriedAbsillis
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/10/2016

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer ....

Hello,was een rustige ongedwongen sfeer .

Corinne D.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/10/2016

Bediening en onthaal vriendelijk en heel profes...

Bediening en onthaal vriendelijk en heel professioneel; aangenaam kader. De kwaliteit van één van de voorgerechten liet te wensen over, zowel qua smaak van de ingrediënten (opgewarmde aardappel?) als qua afwerking en op smaak brengen. Bij de hoofdgerechten was het dan weer wel OK, hoewel de eend smakelijker was dan het visgerecht. Al bij al toch wel van genoten.

Danielpuraye
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 12/10/2016

Allés picobello...

Allés picobello

CharlotteLambrecht
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 12/10/2016

Het eten was heel lekker. Het enige wat we...

Het eten was heel lekker. Het enige wat we jammer vonden is dat we best lang moesten wachten. Hoewel dat we kwamen eten in het kader van de restodays is het toch nog een dure avond geworden.

BrunoPeeters
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 11/10/2016

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een...

Om alle bovenvernoemde redenen. Ik had een heel toffe middag en genoot, samen met mijn vrouw, van lekker eten in een gezellige kader.

TobiasVersmissen
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 10/10/2016

De service op zich is goed en er is een aangena...

De service op zich is goed en er is een aangename sfeer... Helaas liet ons voorgerecht zéér lang op zich wachten en was het bovendien niet zo lekker als het zich aankondigde. Op het hoofdgerecht was het nog langer wachten (ong. 1.15u). Van smaak was het dan wel lekker, maar het was zeker niet genoeg. Het dessert was wel zéér lekker. Over het algemeen dus geen al te beste ervaring en op de koop toe viel de film die we daarna keken in UGC ook nog eens tegen, van een pechdag gesproken...

Marie LouiseThys
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 09/10/2016

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en...

Hét eten was suprtlekker mooi geserveerd en de bediening was vriendelijk en attent. Niets op aan te merken.

Lode V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 08/10/2016

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze....

Voor de prijs kwaliteit en menu keuze.

datum score