Beoordelingen van El Zhoor

170 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
170 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: 17/02/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en het eten was lekker D...

Vriendelijke bediening en het eten was lekker De aperitief was wel lekker maar aan de zeer zoete kant, zoals de munt thee

Ken
Beoordeeld op: 09/02/2019
Ken beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We hebben 5 minuten gewacht tot iemand ons...

We hebben 5 minuten gewacht tot iemand ons naar een tafel zou begeleiden, dan zijn we vertrokken

Bruno
Beoordeeld op: 03/02/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De tajin met lam en zoete kip was lekker en...

De tajin met lam en zoete kip was lekker en vriendelijke bediening. Van het voorgerecht Metze was vooral de loempia lekker rest was maar gewoon. Verse muntthee was heerlijk.

Luc D.
Beoordeeld op: 26/01/2019
Luc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tajine was zeer lekker....

Tajine was zeer lekker.

Azzedine
Beoordeeld op: 14/01/2019
Azzedine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Waar voor wij gingen voor de menu libanees...

Waar voor wij gingen voor de menu libanees gegrilde mix Serveerde ze die dag niet waarom weten we niet en kregen er weinig uitleg voor.

Wendy
Beoordeeld op: 30/12/2018
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Redelijk duur voor wat je kreeg...

Redelijk duur voor wat je kreeg

Wim G.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: -30% a la carte
Beoordeeld op: 30/12/2018
Wim G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening...

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening en leuke sfeer. Ook belangrijk is de gratis parking vlakbij

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: -30% a la carte
Beoordeeld op: 29/12/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent hospitality. Fresh delicious variatio...

Excellent hospitality. Fresh delicious variation of foods. Support and advice with choosing. Great ambience and service.

datum score