Beoordelingen van El Zhoor

164 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
164 beoordelingen
datum score
Azzedine
Beoordeeld op: 14/01/2019
Azzedine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Waar voor wij gingen voor de menu libanees...

Waar voor wij gingen voor de menu libanees gegrilde mix Serveerde ze die dag niet waarom weten we niet en kregen er weinig uitleg voor.

Wendy
Beoordeeld op: 30/12/2018
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Redelijk duur voor wat je kreeg...

Redelijk duur voor wat je kreeg

Wim G.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: -30% a la carte
Beoordeeld op: 30/12/2018
Wim G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening...

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening en leuke sfeer. Ook belangrijk is de gratis parking vlakbij

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: -30% a la carte
Beoordeeld op: 29/12/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent hospitality. Fresh delicious variatio...

Excellent hospitality. Fresh delicious variation of foods. Support and advice with choosing. Great ambience and service.

Karen
Beoordeeld op: 08/12/2018
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gastvrij, lekker eten, gezellig interieur....

Zeer gastvrij, lekker eten, gezellig interieur...

Thomas
Beoordeeld op: 25/11/2018
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wisten niet dat we kwamen! Reeds een maand...

Wisten niet dat we kwamen! Reeds een maand op voorhand gereserveerd! Slecht management! Ze hadden ons liever kwijt dan rijk!

Jorinde
Beoordeeld op: 02/11/2018
Jorinde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, uitgebreide kaart,...

Vriendelijke bediening, uitgebreide kaart, heerlijk eten (grote porties!), rustiek kader. Een aanrader!

Annemarie G.
Beoordeeld op: 09/09/2018
Annemarie G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, goede ligging, aardige bedien...

Heel lekker eten, goede ligging, aardige bediening.

Olga Y.
Beoordeeld op: 27/07/2018
Olga Y. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Very good service, a very kind waiter, everythi...

Very good service, a very kind waiter, everything except fatoush salad was totally mediocre

Godelieve
Beoordeeld op: 16/06/2018
Godelieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en verzorgd eten, héél vriendelijke...

Lekker en verzorgd eten, héél vriendelijke bediening , aangenaam interieur;

datum score