Beoordelingen van Kommilfoo

230 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
230 beoordelingen
datum score
Carine
Beoordeeld op: 21/10/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

TOP! Super lekker gegeten en bediening was...

TOP! Super lekker gegeten en bediening was ook top

Brigitte
Beoordeeld op: 19/10/2019
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk ontvangen, zeer vriendelijk...

Zeer vriendelijk ontvangen, zeer vriendelijk personeel en ongelooflijk lekker gegeten....

eduard
Beoordeeld op: 19/10/2019
eduard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ons zoveelste bezoekje aan Kommilfoo, en onze...

Ons zoveelste bezoekje aan Kommilfoo, en onze even zoveelste keer super tevreden. Gewoonweg meer dan perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Super lekker, super gezellig en zoals steeds uitermate vriendelijke bediening en onthaal. "Het voelt zoals thuiskomen" is een huizenhoog cliché, maar zo voelt het dus écht wel. Tot de volgende keer Kommilfoo, waarschijnlijk heel snel.

Jo
Beoordeeld op: 19/10/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellente bediening en service!...

Excellente bediening en service!

Steven
Beoordeeld op: 18/10/2019
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We hebben genoten van de kunstwerkjes op ons...

We hebben genoten van de kunstwerkjes op ons bord! Eveneens een pluim voor de somelier.

Didier
Beoordeeld op: 17/10/2019
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil sympathique , ambiance feutrée, loin...

Accueil sympathique , ambiance feutrée, loin du brouhaha des tables en vogue, cuisine raffinée un anniversaire de mariage réussi !! À recommander.

jean-pierre
Beoordeeld op: 16/10/2019
jean-pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Qualité de la cuisine et de l'accueil...

Qualité de la cuisine et de l'accueil

Greta
Beoordeeld op: 13/10/2019
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vlotte en super vriendelijke bediening...

Zeer vlotte en super vriendelijke bediening ,lekker gastronomisch wandeling, het was top!! Een aanrader

Alex
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Iedere keer topkwaliteit...

Iedere keer topkwaliteit

Suzy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Suzy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zoals altijd Top. Ontvangst, bediening en natuu...

Zoals altijd Top. Ontvangst, bediening en natuurlijk super mooie, lekkere, sommige zelfs sublieme gerechten.

datum score