Beoordelingen van Kommilfoo

223 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
223 beoordelingen
datum score
Greta
Beoordeeld op: 13/10/2019
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vlotte en super vriendelijke bediening...

Zeer vlotte en super vriendelijke bediening ,lekker gastronomisch wandeling, het was top!! Een aanrader

Alex
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Iedere keer topkwaliteit...

Iedere keer topkwaliteit

Suzy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2019
Suzy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zoals altijd Top. Ontvangst, bediening en natuu...

Zoals altijd Top. Ontvangst, bediening en natuurlijk super mooie, lekkere, sommige zelfs sublieme gerechten.

Sarah
Beoordeeld op: 11/10/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Kommilfoo stond al een hele lijst op ons lijstj...

Kommilfoo stond al een hele lijst op ons lijstje om eens een bezoekje te brengen. Het eten was lekker, maar daar is alles mee gezegd. De neusjes, spekken en cakejes bij de koffie waren volgens mij zelfs van Macro voorverpakt/om gewoon af te bakken. Niet echt wat ik verwacht had voor een zaak met een ster. Prijs kwaliteit is het concept helaas een beetje vergane glorie voor mij. De bediening was correct maar niet vriendelijk laat staan enthousiast. Ik heb Kommilfoo vergeleken met Restaurant Meliefste te Wolphaartsdijk Nederland daar dit dezelfde categorie is. Mijn advies, breng dit Restaurant eens een bezoekje dag en nacht verschil en een heuse ervaring. Zodat ook de sprankel & enthousiasme terugkeert naar dit concept.

Marco
Beoordeeld op: 10/10/2019
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer verzorgde maaltijd. Ongelooflijk professio...

Zeer verzorgde maaltijd. Ongelooflijk professionele bediening en excellent wijnadvies. Klasse

Pockelé
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Pockelé beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere en verfijnde gerechten ....

Lekkere en verfijnde gerechten .

Fabienne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Fabienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

het was een super ervaring. Perfect bediening,...

het was een super ervaring. Perfect bediening, magisch lekker eten :-):-)

Patrick
Beoordeeld op: 20/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede service lekker eten vriendelijke mensen...

Goede service lekker eten vriendelijke mensen

Erwin
Beoordeeld op: 15/09/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfecte ontvangst, perfecte setting, topgastro...

Perfecte ontvangst, perfecte setting, topgastronomie, prijs/kwaliteit voor het lunchmenu dik in orde !

Gerrit
Beoordeeld op: 14/09/2019
Gerrit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles was perfect : eten, bediening. De Gastron...

Alles was perfect : eten, bediening. De Gastronomische Wandeling was echt super.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in