Beoordelingen van Kommilfoo

320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
320 beoordelingen
datum score
Kristel
Beoordeeld op: 17/02/2020
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker,goede aangepaste...

Het eten was super lekker,goede aangepaste wijnen,gezellig kader en vriendelijke bediening. Echt een aanrader!

Gilbert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

menu voldeed volledig aan de verwachtingen...

menu voldeed volledig aan de verwachtingen . Uitstekende service en schitterende wijnen .Komen zeker terug

jurre
Beoordeeld op: 15/02/2020
jurre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekke...

Zoals steeds zijn wij hier zeer tevreden, lekker eten en fijne bediening!

Valery
Beoordeeld op: 15/02/2020
Valery beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte...

Goede ontvangst, lekker gegeten en perfecte wijnkeuze.

Grisjo
Beoordeeld op: 14/02/2020
Grisjo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongeloo...

Geweldig eten, vriendelijk personeel en ongelooflijk creatieve chef kok.

Evy
Beoordeeld op: 14/02/2020
Evy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de...

Super lekker eten, helemaal aangepast aan de wensen van de gasten !! Top !!! :-)

Tom
Beoordeeld op: 14/02/2020
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare...

Perfecte lunch (lekker eten aan betaalbare prijs) in een rustig kader waar wij over business kunnen praten... We komen terug.

Jacques
Beoordeeld op: 14/02/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus....

De Duif (16 uur gegaard) was delicieus.

linda
Beoordeeld op: 12/02/2020
linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan...

Wij hebben een lunch genomen ( 3 gangen aan 48 euro) . PRIJS /KWALITEIT was correct alsook de bediening. Restaurant oogt modern en stijlvol;

Pierre
Beoordeeld op: 09/02/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst , bedienîng, het menu , de wijnen,...

Ontvangst , bedienîng, het menu , de wijnen, De vriendelikheid van de dame van het huis en... van de chef ! Proficiat !

datum score