Beoordelingen van Kommilfoo

344 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
344 beoordelingen
datum score
Stéphanie
Beoordeeld op: 05/03/2020
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten Vriendelijke bediening Prijs kwalit...

Lekker eten Vriendelijke bediening Prijs kwaliteit in orde

Cynthia
Beoordeeld op: 01/03/2020
Cynthia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker, prijs kwaliteit zeer goed...

lekker, prijs kwaliteit zeer goed

Marita
Beoordeeld op: 01/03/2020
Marita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten op zich was lekker, maar de bediening...

Het eten op zich was lekker, maar de bediening liet te wensen over. De toelichting bij de verschillende gerechten was onverstaanbaar en tegen een hoog tempo afgerateld. Het contrast met de persoonlijke, vriendelijke en duidelijke toelichtingen die we bij een vorige gelegenheid kregen was groot. Wat ons helemaal stoorde was dat de tweede aangepaste wijn totaal niet werd becommentarieerd en geserveerd werd in hetzelfde glas waarin de eerste wijn geserveerd was.

fonny
Beoordeeld op: 01/03/2020
fonny beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

stijlvol interieur, prima bediening en heel...

stijlvol interieur, prima bediening en heel lekkere keuken!

Lucas
Beoordeeld op: 27/02/2020
Lucas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vanaf het binnenkomen tot en met het afscheid...

Vanaf het binnenkomen tot en met het afscheid voelden wij ons de koning te rijk. Men kan over Kommilfoo enkel in superlatieven spreken.

stefaan
Beoordeeld op: 27/02/2020
stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

zeer lekkere gerechten, fijne smaken, verzorgd,...

zeer lekkere gerechten, fijne smaken, verzorgd,

Luc
Beoordeeld op: 26/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig restaurant . Vlotte bediening . ...

Gezellig restaurant . Vlotte bediening . Zeer goede keuken en lekkere wijnen . Een aanrader ! Enig nadeel : parking !

Ludo
Beoordeeld op: 23/02/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden!!! Top eten, top bediening!!!...

Heel tevreden!!! Top eten, top bediening!!!

Wim
Beoordeeld op: 23/02/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was heel lekker en de Michelinster zeker...

Eten was heel lekker en de Michelinster zeker waard. Bediening was veel te traag. Meer dan 3 uur voor een vijfgangenmenu (zonder koffie), dat is echt te lang. Natuurlijk willen we in zo'n restaurant niet op 1 uur binnen en buiten zijn maar hier ging het echt te traag. Het lijkt dat er teveel personeel in de zaal staat (die lopen soms rond en weten niet goed wat te doen en schenken uit verveling dan maar water uit - wat niet zo'n goed idee is want dat spuitwater staat zijn spuit te verliezen in het glas) en te weinig in de keuken.

Wim
Beoordeeld op: 22/02/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker verfijnt...

Lekker verfijnt

datum score