Beoordelingen van Kommilfoo

212 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
212 beoordelingen
datum score
Denise
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2017
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Onthaal door het charmante personeel geeft...

Onthaal door het charmante personeel geeft al een relax gevoel. Het interieur is fijn, netjes warm en stijlvol ingericht. De toelichting van elk gerechtje gebeurd op een subtiele gedreven manier. En dan uiteraad de gerechten zelf... overheerlijk, subliem, fijne mooie creaties en ...voldoende. De meeste zoetigheden bij de koffie zijn niet echt ons ding, maar de bordjes op de andere tafels zijn allemaal leeg. Dus zeker gesmaakt door andere gasten. Sowieso meer dan een aanrader om een lekker fijn avondje uit of gewoon om even te genieten van de chef zijn creaties.

Philip
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2017
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker verfijnd eten en vriendelijke bediening...

Lekker verfijnd eten en vriendelijke bediening

Chantal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2017
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijk personeel, lekker eten en een gemoe...

Vriendelijk personeel, lekker eten en een gemoedelijke sfeer. Er werd zelfs aan mijn wens om vegetarisch te eten voldaan. Fantastisch! Bedankt! :-)

I kw K.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 27/06/2017
I kw K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair...

Top bediening en chef dient hoogstaand culinair eten op tafel voor correcte prijs ik begrijp niet dat hij nog geen 2 sterren heeft, top sommelier met kennis v wijnen echte aanrader

Catherine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 26/06/2017
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben super quality gekregen ondanks het...

Wij hebben super quality gekregen ondanks het feit we reserveerden tijdens de Sodexo resto days. Mijn kinderen hebben er erg van genoten. Het is de 2de maal dat we daar gingen eten en er zullen zeer zeker nog andere keren volgen !

Frederik
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 22/06/2017
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangena...

Zeer lekker gegeten! Mooie porties ook. Aangename bediening. Top. Wij komen terug.

francois
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 22/06/2017
francois beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het totaal beeld...

Het totaal beeld

Thomas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 21/06/2017
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had...

Zeer tevreden, excellent gegeten! Alleen had de opvolging van de verschillende gangen iets sneller gemogen, zeker gezien het om een lunch op een weekdag ging en sommigen onder ons op tijd terug aan het werk moeten.

Griet
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 20/06/2017
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met...

Zeer smaakvolle en verzorgde gerechten met heerlijke bijpassende wijnen. Heel vriendelijke en subtiele bediening. Een aanrader!

Marco
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 17/06/2017
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

ongelooflijk lekker menu, vlotte bediening,...

ongelooflijk lekker menu, vlotte bediening, goed wijnadvies

datum score